Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Vila Restaurant Gardenia este situata in localitatea Oradea, intr-o zona linistita, si pune la dispozitia clientilor 3 camere single, 3 camere double, precum si un apartament pentru familie dotat in plus cu terasa.
Strada Anatole France 12, Oradea, Bihor, România
No stars
Hanul Cappsha a fost inventat pentru a oferi confort şi calitate. Locaţia noastră este situată la 3 km de centrul oraşului,10 km de staţiunea termală Băile Felix şi 8 km de Ungaria. Având un aer transilvănean, locaţia noastră este locul unde trecutul se îmbină cu prezentul.
Strada Ovidiu Densusianu 46, Oradea, Bihor, România
No stars
Pensiunea noastra se afla intr-un cartier rezidential al Oradiei, in apropierea raului Crisul Repede care imparte orasul in doua. Este o casa primitoare , in care va asteptam cu drag! Am amenajat un spatiu in care se poate lua masa afara, se poate face plaja si se poate face seara un gratar. Casa noastra se afla la o distanta de 6 km de centrul orasului, dar legatura cu orasul este foarte simpla, deoarece nu este nici un semafor, se merge in linie dreapta pana la Hotelul Continental.
Our pension is located in a residential district of Oradea, near the Crisul Repede River that divides the city intwo. It is a pleasant house, where you're welcome! We have a playground where you can dine outside, you can sunbathe and can make inthe evening, a barbecue. Our house is located at a distance of 6 km from downtown, but link to the city is very simple, because there is no traffic light, it goes straight to the Hotel Continental. Close to us is the Holy Cross Monastery, a convent which is newly built, well kept by nuns, in summer, isa haven of flowers.
Strada Podgoria, Oradea, Bihor, România
3 ***
Hotelul Melody este situat în Oradea, județul Bihor, str. Transilvaniei nr. 5, la o distanță de 150 metri de șoseaua E60 (10 km de frontiera româno-ungară), lângă Spitalul Clinic “Pelican” Oradea și Spitalul Clinic Municipal Dr. Gavril Curteanu. Hotel Melody din Oradea vă oferă elegantă şi rafinament într-o ambiantă deosebită. Capacitatea de cazare la hotelul nostru este de 20 camere single, double şi apartamente.
Strada Transilvaniei 5, Oradea, Bihor, România
No stars
Pretul unei camere cu 1 loc este de 70 lei , o camera cu 2 locuri pretul este intre 90-100 lei , camera cu 3 locuri pretul este intre 110-120 , camera cu 4 locuri pretul este 120-130 . Pentru o perioada mai lunga de cazare preturile sunt negociabile . Pensiunea dinspune de internet wi-fi , tv , frigider . VA ASTEPTAM CU DRAG !
Strada Meșteșugarilor 76, Oradea, România