Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Pensiunea Maidali este inaugurata in vara anului 2016, situata intr-o zona linistita ideala pentru relaxare .Pensiunea dispune de un restaurant-pizzerie cu o capacitate de 50 de locuri, capabil sa se organizeze în funcție de cerințele celor mai exigenți clienți. Pizzeria-Restaurant Maidali vă așteaptă pentru orice eveniment: botez, aniversari.
Strada Tudor Vladimirescu 90A, Poiana Mărului, Brașov, România
No stars
Casa situata in Poiana Marului intr-o zona linistita retrasa de la soseaua principala cu acces usor. Turistii au acces la o sala de mese spatioasa dotata cu o bucatarie complet utilata ,foisor cu gratar,cuptor de paine,spatiu pentru ceaun si loc de joaca pentru copii. La dispozitia turistilor sunt puse 10 camere duble cu tv,6 bai, incalzire centrala, apa calda non-stop, acces non-stop la bucatarie moderna complet utilata, oferind tot confortul necesar unei vacante cat mai placute. Pentru evenimente speciale si grupuri, vila se poate inchiria integral.
Strada Vânătorilor 64, Poiana Mărului, Brașov, România
No stars
Pensiunea dispune de 6 camere cu băi propi, terase la ficare cameră cu o privelişte spre munții Piatra Craiului şi împrejurimi, bucătărie complet utilă, sală de sport dotată cu masă de tenis, grătar şi foisor.
Poiana Mărului, Braşov, România