Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Cabana Transalpina este cea mai inalta si cea mai frumoasa cabana din Ranca. Este situata in Muntii Parang, pe pantele de sud ale varfului Papusa (2136 m), la 1756 m altitudine, la 20 km de Novaci si 25 km de Obarsia Lotrului. Accesul se face de pe Soseaua Transalpina (DN 67C km 34+800), la iesirea din Ranca spre Obarsia Lotrului, la 100 m distanta de la comunicatia rutiera. Cabana se afla langa noua partie de schi cu telescaun Ranca 1, in zona alpina si ofera vedere panoramica asupra intregii zone.
Cabana Transalpina is the highest and the most beautiful chalet in Ranca. It is situated in the Parang Mountains, under the Papusa Peak (2136 m), at an altitude of 1756 m, at 20 km Novaci and 25 km Obarsia Lotrului. The access is by the Transalpina Road (dn 67c km 34+800), at the exit Ranca if coming Novaci (at the entrance if coming Obarsia Lotrului). There are 100 m the asphalt road. It is near the ski lift Ranca 1, in the alpine zone and it offers a panoramic view of the area.
Rânca, Gorj, România
No stars
Vila turistica Phoenix *** este situată la o altitudine de aproximativ 1700 m, în staţiunea Rânca din jud. Gorj, o veti gasi intr-un cadru mirific , aflata la numai 500 m de noua pârtie de ski cu telescaun (vârful Papusa), pe soseaua Transalpina (cunoscut sub denumirea de Drumul Regal sau Drumul Regelui, care a înlocuit denumirea populară de Poteca Dracului). Cazarea este asigurata in 10 de camere cu o capacitate totală de 26 locuri, 6 camere cu trei locuri şi 4 camere cu două locuri.
Rânca, Gorj, Romania
No stars
Pensiunea se afla la intrarea in Ranca la strada pricipala.va pune la dispozitie camere cu pat matrimonial, baie proprie, bucatarii complet utilate, cuptor, gratar, terasa intr-un spatiu generos.
Rânca, Gorj, România
No stars
Imprejurimile sunt un colt de rai, un loc in care natura naste emotii puternice. Aici, protejata de privirea indiscreta a trecatorului, invaluita in piatra si in desisul padurii, se afla o casa de vacanta. Casa Veves, care va deveni casa ta departe de casa, este locul in care vii sa te relaxezi si sa te bucuri de un peisaj montan spectaculos. Te vei bucura de natura indiferent daca ai ales Casa Veves pentru recreere sau pentru un eveniment business, pentru o zi de nastere sau pentru zilele tale de miere, atat de dorite dupa o nunta ca-n basme. Atractii turistice precum lacurile glaciare Ro
Rânca, Gorj, România
No stars
Cabana 2 Baieti Ranca este amplasata in imediata apropiere a partiei principale, calea de acces sper cabana fiind foarte facila (cca 150m de la strada principala).Pozitia si peisajul vizibil din cabana ne recomanda ca fiind o locatie foarte prietenoasa si calduroasa. Cabana are 6 camere ,living incapator,bucatarie complet utilata si 3 bai amplasate pe hol (fiecare baie cu cabina de dus) Cabana este prevazuta cu incalzire centrala ,cablu tv si wi-fi. Camerele sunt incapatoare,calduroase prevazute cu pat matrimonial si tv.
Rânca, Gorj, România
No stars
SITUATA IN RANCA, STR GILORTULUI NR 166 LANGA FOSTA CIUPERCA, IN APROPIERE DE BISERICA DE LEMN SI HOTEL MINA, VILA VIRGILIA VA PUNE LA DISPOZITIE 6 CAMERE CU 12 LOCURI DE CAZARE FULL TIME, ESTE DOTATA CU SALA DE MESE+BUCATARIE SU SNACKAR, FIECARE CAMERA CU BAIE PROPRIE SI TERASA PLUS CUPTOR DE CURTE.
Strada Gilortului 166, Rânca, Gorj, 215300, România