Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Bine aţi venit la vila noastră eco, situată în inima Transilvaniei, la doar câte minute depărtare de Castelul Bran. Vila ofer o experienţă de neuitat într-un loc magic, unde natura virgină se întâlneşte cu istoria şi tradiţiile româneşti. Dacă sunteţi atraşi de natură, animale sălbatice sau pur şi simplu vreţi să descoperi mai multe despre Transilvania şi Vlad Dracul, The Green House este locul perfect. Vila noastră se află la 15 min cu maşina de fortăreaţă din Râşnov şi Dino Park, Castelul Bran şi Braşov, de asemenea Libearty, sanctuarul cu urşi.
A warm welcome to our eco-friendly guesthouse! Located in the heart of Transylvania, minutes away from Dracula's Castle, The Green House offers you an unforgettable experience in a magic place where the unspoilt nature meets history and traditions. Whether you like nature and animals, or you want to discover new cultures or you just believe in vampires and myths, you're in the right place! Guest house, providing holiday packages for families, couples, groups and companies.
Strada Izvorului 78, Râșnov, Brașov 505400, România
No stars
Localizata la 7 km de Rasnov, pe drumul DN73A, in zona Cheile Rasnoavei, Cabana Dragostei va ofera 10 camere duble, 2 triple si un apartament, in regim de self-catering. Loc ideal pentru tabere, team-building, drumetii, relaxare.
Cheile Rasnoavei, Râșnov, Brașov, România
No stars
Situata la poalele Cetatii Rasnov, inconjurata de munti si paduri dese de brad, pensiunea Casa Contelui ofera oaspetilor sai o atmosfera calda si primitoare, tipica unui vechi conac transilvanean. Seri petrecute cu prietenii in foisor in jurul focului, intalniri de afaceri sau momente linistite alaturi de familie, toate se pot desfasura aici intr-o armonie perfecta. Grădina pensiunii găzduiește cea mai mare colecție privată de arborii ornamentali din județul Brașov, aici vă puteți relaxa impreună cu familia sau prietenii. Serviciile turistice din cadrul pensiunii va sunt oferite de o
Located at the base of the Rasnov medieval City, surrounded by mountains and thick pine forests, Casa Contelui offers its guests a warm welcome, typical to an old Transylvanian mansion. Evenings spent with friends on the porch, around a fire, business meetings or quiet moments with your family.
Strada Nicolae Bălcescu 16, Râșnov, Brașov, România
No stars
Pensiunea Waldburg dispune de 12 camere duble cu baie, tv si balcon si de 2 apartamente cu 2 camere, avand o capacitate de cazare de 32 locuri, parcare proprie inchisa, foisor, terase, cuptor si gratar in curte. Constructie noua, spatioasa si moderna la conditii de 4 stele chiar daca este clasificata la 3 margarete amplasata in apropierea Cetatii Rasnov, Dino Parc si a centrului orasului, inconjurata de padure si cu priveliste de la inaltime asupra orasului. De aici puteti ajunge in 20 min in Predeal, in 15 min in Brasov, Poiana Brasov si Bran.
Strada Nicolae Bălcescu, nr. 11, Râșnov, Brașov 505400, România
No stars
Pentru că orice motiv e bun pentru o petrecere, pentru o ieşire în natură, pentru a evada din tumultul oraşului, şi pentru că e un loc minunat în care nişte oameni minunaţi vă stau oricând la dispoziţie pentru a vă asigura tot confortul, vă aşteptăm aici, la Râşnov, la Hanul Lupilor. Aşa încât: orice eveniment aţi vrea să sărbătoriţi, o nuntă, o zi de naştere, o onomastică, un botez ori, pur şi simplu, dorinţa de a uita măcar câteva zile de grijile cotidiene, e bine să ştiţi că porţile noastre vă sunt mereu deschise. Vă aşteptăm aici, într-un loc în care veţi dori mereu să vă întoarceţi!
Because any reason is good for a party, for an outing in nature, to escape from the hubbub of the city, and it's a wonderful place wonderful people it's always on hand to provide all the comfort you expect here at Rasnov, the inn Wolves. So any event you want to celebrate a wedding, a birthday, a birthday, a christening or simply the desire to look even several days of worries, it's good to know that our doors you are always open. We welcome you here, in a place where you always want to go back!
Strada Glajeriei Km 5, Râșnov, Brașov 505400, România
No stars
Proprietatea noastra are 6 camere fiecare cu baie proprie, o bucatarie utilata cu tot ce trebuie, gradina cu foisor si facilitati pentru gratar, si loc de joaca pentru copii. Proprietatea se afla la 2 km de centru orasului, respectiv un sfert de ora de mers pana la Cetatea Rasnovlui si Dino Parc. Langa proprietate sunt magazine alimentre si un supermarket la 2 minute de mars pe jos distanta. De asementea sunt di doua restaurante la 5 minute de mers pe jos.
Strada Vulcan, Râșnov 505400, Brașov, România