Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Cabana Ancutei este amplasata , pe valea Rausorului la poalele varfului Papusa intr-o zona exclusiv turistica la doar 7 km de drumul national Pitesti- Brasov in localitatea Rucar, Romania. Situata intr-o zona idilica asa cum cel mai bine o descrie Alexandru Vlahuță in România pitorească:
Cabana Ancutei, Rucăr 117631, România
No stars
Pensiune In Zona Rucar Bran Dambovicioara Încă de la intrare te va surprinde aerul cald şi primitor care o înconjoară, personalul care se preocupă permanent de bunăstarea fiecărui client care ne calcă pragul, camerele frumos amenajate în care totul este decorat într-o notă modernă şi cu mult bun gust. Ne dorim să vă bucuraţi de un sejur de vis in aceasta pensiune din Rucar, unul pe care să nu îl uitaţi mult prea curând şi tocmai de aceea vă stăm la dispoziţie 24 de ore din 24.
Saticul de jos, Rucar, Arges, Romania
No stars
Pensiunea Ştefan este situata intr-un cadru mirific, langa liziera padurii, pe o suprafata larga, la dispozitia turistilor.
Rucăr, Argeș, România
No stars
Pensiunea Papusa va pune la dispozitie 8 camere duble cu tv, bai proprii (unele cu jacuzzi ) si balcon pentru a va putea petrece cele mai frumoase vacante la munte.
Strada Valea lui Maldăr 2, Rucăr, Argeș, România
No stars
Pensiunea este situată la 10 km de centrul Comunei Argeşene Rucăr. DN 73 Drumul de acces către pensiune este unul de ţară (8 km bine intreţinut), deoarece se doreşte păstrarea cât mai naturală a peisajelor şi creearea unei imagini de basm. Dispune de şase camere cu paturi matrimoniale, două băi, bucătarie, living, terasă şi mansardă. Incălzire centrală, apă curentă, grătar, televiziune prin satelit, internet. Serviciile de cazare sunt ireproşabile impreună cu garanţia că veţi avea un sejur plin de linişte de care vă veţi amintii cu placere.
Strada Râușorului, Rucăr, Argeș, România
No stars
Pensiunea Ruxy ofera cazare de Craciun la cel mai mic pret 60 Ron/persoana/noapte.La cerere se ofera si masa. Va asteptam cu dra! Freamat, neliniste, aglomeratie si graba! Aceastea sunt cateva din atributele lumii in care vietuim. Timpul se scurge o data cu momentele unice care ne aduc fericire, iar viata merge inainte fara sa ne dam seama de golul din sufletele noastre. Clipele de liniste sunt esentiale. Plictisiti si obositi de forfota si larma orasului, aspiram sa respiram aerul curat al naturii, plin de pace, care ne umple inima, ne relaxeaza trupul si gandurile.
Strada Valea lui Maldăr, Rucăr, Argeș, România