Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Sacele se afla la 8 km de Brasov, Orasul Coroanei in apropierea Masivului Piatra Mare. Bucuresti, capitala Romaniei, se afla la 180 km. In Municipiul Sacele traiesc si in ziua de azi trei culte- romani, maghiari, sasi, fiecare cult pastrandu-si traditia si cultura care i se cuvine. Sacele este alcatuit din 7 Sate dupa cum urmeaza: Baciu, Turches, Cernatu, Satu Lung, Tarlungeni, Zizin si Purcareni. Este al doilea oras dupa Municipiul Iasi care are 17 biserici, dupa cum urmeaza: 7 Ortodoxe, 7 Evanghelice, 2 Romano-Catolice, 1 Reformat.
Strada George Coșbuc 25, Săcele, Brașov, România
3 ***
Hotelul Ave Lux este situat la intrarea în Braşov, la numai 5 minute de mers cu maşina de parcul de aventuri Parc Aventura şi de grădina zoologică a oraşului. Centrul oraşului poate fi accesat cu maşina în 15 minute. Hotelul oferă un numar de 30 de spatii de cazare, Camerele au vedere atat catre sosea, oras cat si catre munte (Bucegi, Piatra Mare, Postavarul, Bunloc).
Ave Hotel Lux is located at the entrance to Brasov, only 5 minutes drive from Adventure Park and zoo of the city. The city center can be reached by car in 15 minutes. The hotel offers a total of 30 accommodation rooms, both rooms overlook the road, the town and the mountains (Bucegi, Piatra Mare, Postavarul, Bunloc). The hotel has 30 rooms 11 Twin Double (1st floor rooms have balconies), 12 dbl beds (2nd floor and 3rd), 1 suite (3rd floor) 2 studios (3rd floor), 2 suites with mountain views (floor 1 and 2) and 2 suites with jacuzzi and balcony (3rd floor).
Calea București 7, Săcele 505600, Brașov, România
No stars
Apartament in Sacele, ultracentral, construit si mobilat nou, la casa, cu posibilitatea de a face gratar in curte, si de a parca masina,foisor in curte.
Săcele, Brașov, România
No stars
La Hanul Românesc găsești tradiția și obiceiurile împletite cu armonia peisajului și tihna locului. Pregătește-te pentru momente frumoase într-o atmosferă veselă, așa cum petreceau hangiii de altădată, și lasă-te purtat de gustul preparatelor în care statornicesc cu mândrie rețetele autentice românești. La noi poți înnopta într-o atmosferă linștită, în încăperi din lemn zdravăn dinăuntrul cărora vei privi cerul, te vei înfrupta cu aerul tare de munte și cu frumusețea pură a naturii.
Strada Barajului, Săcele, Brașov, România
No stars
Aflata intr-o zona linistita a Sacelelui, la 20 min. de centrul vechi al Brasovului, pensiunea Satulung pune la dispozitia doritorilor 2 apartamente cu o capacitate de 6-8 locuri. Beneficiem de o bucatarie utilata cu tot ce este nevoie, de asemenea un living generos, o terasa mare si un loc de gratar cu foisor acoperit. Totul aproape de centrele comerciale de pe Calea Bucuresti (10 min.) si de multe atractii turistice (canionul 7 Scari, masivul Piatra Mare, m-tii Ciucas, stranduri etc.)
Strada Vulcan 2, Săcele, Brașov, Romania