Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Citadel Park Apartment oferă cazare in perimetrul Cetatii Medievale Sighisoara care este înscrisă pe lista patrimoniului cultural mondial UNESCO.
Strada Tâmplarilor, Sighișoara 545400, Mureș, România
No stars
Bine ați venit! Casa Steluța este situată în Sighișoara, în imediata vecinătate a centrului istoric și a cetății medievale, motiv pentru care, odată ajunși, nu mai aveți nevoie de autoturism pentru a explora zonele de interes turistic. Centrul istoric este la 500 m de proprietate iar cetatea medievală la 600 m. La 400 m de proprietate se află un magazin mixt cu program non-stop. Sunt disponibile Wi-Fi gratuit şi facilităţi de grătar. În curte exista locuri de parcare.
The house is located in Sighisoara, right next to the historical center and medieval city , at walking distance to all tourist attractions. You can find in 400 meters a non-stop mixed shop. The guests have acces to free WiFi and a grill in the yard (fire wood is also provided free of charge). On the property there are free private parking places. In the summer the kids have acces to a trampouline and a small swimming pool (0.7 meters deep). Each sleeping room is carpeted, has a flat screen TV and memory foam matresses.
Strada Ștefan Octavian Iosif 22, Sighișoara, Mureș, România
No stars
Situată în Cetatea Sighişoara, Casa Morar este amenajată într-o veche casă a unor meşteri saşi, construită în secolul al XV-lea. Aceasta oferă acces gratuit la internet Wi-Fi, închirieri de biciclete şi o terasă. Camerele au TV prin cablu şi baie privată cu duş şi articole de toaletă gratuite. Lenjeria de pat este inclusă. Casa Morar se află la 750 de metri de un supermarket Penny Market şi la 350 de metri de restaurantul-pizzerie Perla. Piaţa Cetăţii se află la 1 minut de mers pe jos, Biserica din Deal este la 200 de metri, iar Biserica Sfânta Treime este la 700 de metri.
Strada Școlii Nr. 15, Sighișoara, Mureș, România
No stars
- Cabana Caprioarei Sighisoara va invita la un sejur de neuitat in sanul naturii! De Revelion nu este disponibila.O noapte de cazare, 450 lei, toata cabana! La mai multe nopti de cazare, preturi negociabile! Bonus, KARAOKE! ( aveti nevoie doar de un laptop). Momentele frumoase se pastreaza, clipele petrecute la Cabana Caprioarei Sighisoara se pastreaza in suflet! Rezervările se fac cu 50% avans. Capacitate cazare - 10 - 16 persoane.
-Sale vacation home, villa located in Transylvania, Sighisoara, gorgeous Zone (residential), perfect for holiday home or hostel. The villa has a privileged position, being situated alone in a clearing in the forest, 1.5 km from Sighisoara, Transylvania Pearl, where you can visit the famous medieval citadel. 200 sqm area. - The villa is composed on the ground floor, a large living room of 62mp, TV, speakers and the amplifier, bedroom, bathroom with shower, fully equipped kitchen, dishes, refrigerator, stove, microwave, coffee maker, sandwich maker.
Calea Baraților, Sighișoara, România
No stars
Hotelul Villa Franca se află în centrul orașului Sighișoara, la doar 2 minute de mers pe jos de cetatea istorică Sighișoara. Hotel Villa Franca oferă camere cu podea din lemn, mobilier de epocă și WiFi gratuit. Toate unitățile au decor tradițional. Fiecare cameră include TV prin satelit, iar băile private au uscător de păr. Unele camere au pat cu baldachin. Personalul de la recepția Hotelului Villa Franca este disponibil nonstop. Micul dejun este oferit în restaurantul hotelului. Catedrala Sfânta Treime este la 10 minute de mers pe jos de hotel. Gara Sighișoara se află la 2 km.
Situated in Sighişoara’s centre, Hotel Villa Franca is just 2 minutes’ walk from the historic Sighişoara Citadel. Hotel Villa Franca offers rooms with wooden floors, antique furniture and free Wi-Fi. All units at the property feature traditional décor. Each includes satellite TV and the private bathrooms have a hairdryer. Some rooms feature a canopy bed. Staff at Hotel Villa Franca's reception desk is available 24/7. Breakfast is available in the hotel's restaurant. Holy Trinity Cathedral is a 10-minute walk from the hotel.
Strada 1 Decembrie 1918, Sighișoara, Mureș, România
No stars
Ridicata la 1609 de catre o nobila familie de sasi, casa Fronius este o perla a cetatii medievale Sighisoara. Situata chiar la poalele dealului, casa este o oaza de liniste ce ofera vizitatorului prilej de ragaz, dezvaluindu-i o priveliste minunata asupra Turnului cu Ceas. In spatele unor pereti incarcati de istorie, oaspetii nostrii au parte de o experienta magica, desprinsa din povesti. 1. Date despre camere: ce facilitati au Casa dispune de 11 camere, fiecare unica si personalizata cu piese de mobilier sasesti originale, achizitionate din diferite zone din Transilvania.
In the middle of Sighisoara Citadel, right at the foot of the Hill, where the 175 steps of the Covered Stair ends, a haughty house invites the traveler to rest, apparently begging him to listen to its story: Long ago, the Fronius family (an old Transylvanian saxon family) built one of the few houses that were to resist the devastating fire in 1676. Sign of high social rank, the water well in the bailey saved what after hundreds of years was to become a jewel of the old Citadel.
Strada Școlii 13, Sighișoara, Mureș 545400, România
No stars
Situata la 5 minute cu masina de centrul orasului Sighisoara, Vila Sura Razoare ofera cazare in stil rustic, cu internet Wi-fi gratuit in intreaga proprietate. Vila beneficiaza de 19 locuri de cazare in 7 suite dotate cu baie proprie fiecare. Camerele sunt dotate cu mobilier din lemn cu design in stil traditional, Tv prin cablu si baie privata, cu dus si articole de toaleta gratuite. Vila Sura Razoare ofera o bucatarie complet utilata, cu zona de luat masa la dispozitia oaspetilor. De asemenea, in gradina sunt disponibile dotari de gratar si o terasa.
Situata la 5 minute cu masina de centrul orasului Sighisoara, Vila Sura Razoare ofera cazare in stil rustic, cu internet Wi-fi gratuit in intreaga proprietate. Vila beneficiaza de 19 locuri de cazare in 7 suite dotate cu baie proprie fiecare. Camerele sunt dotate cu mobilier din lemn cu design in stil traditional, Tv prin cablu si baie privata, cu dus si articole de toaleta gratuite. Vila Sura Razoare ofera o bucatarie complet utilata, cu zona de luat masa la dispozitia oaspetilor. De asemenea, in gradina sunt disponibile dotari de gratar si o terasa.
Calea Bărbatilor 77, Sighișoara, Mureș, România
No stars
Casa Lily reprezinta o adevara oaza de liniste si relaxare si se adreseaza in mod special celor ce doresc sa se deconecteze pentru cateva zile de la grijile cotidiene, sa se relaxeze si sa beneficieze de liniste si o ambianta placuta. Unitatea ofera 5 camere duble, foarte spatioase, amenajate cu mult bun gust si atentie pentru detalii. Toate camerele au TV cu ecran plat, iar anumite camere includ o zona de relaxare. Toate camerele au baie privata. Facilitatile suplimentare includ articole de toaleta gratuite si uscator de par.
Featuring free WiFi, a barbecue and a garden, Casa Lily offers accommodation in Sighişoara, in a quiet residential area surrounded by forests, less than 2 km from the citadel and the town centre. Free private parking is available on site. All rooms are fitted with a flat-screen TV. Certain rooms include a seating area where you can relax. All rooms are equipped with a private bathroom. Extras include free toiletries and a hair dryer. A TV is offered. There is a 24-hour front desk at the property. Târgu-Mureş is 42 km from Casa Lily, while Praid is 46 km away.
Dimitrie Cantemir 28, Sighișoara, Mureș, România
No stars
Venesis House a fost gândită și concepută ca o afacere de familie. Situata la doar 300m de urcarea în Cetatea Medievală într-o zonă liniștită cu mult spațiu verde, oferind o priveliște și un confort deosebit. Oferă cazare în camere cu 2 3 și 4 paturi, dotate cu wi-fi, tv, baie independentă. Barul și terasa din curtea locației oferă o ambianță și bun gust, putând servi cafea, bauturi alcoolice, non-alcoolice și dulciuri. Aflându-se situată strategic, aceasta oferă posibilitatea vizitării Cetății Medievale cât și a zonelor din împrejurimile bogate în vestigii istorice.
Venesis House was designed and conceived as a family business. Situated just 300m from boarding the Medieval Fortress in a quiet area with green space, offering a view and great comfort. It offers accommodation in rooms with 2 3 and 4 beds, equipped with wi-fi, TV, independent bathroom. The bar and terrace courtyard location offers an ambience and good taste, may serve coffee, alcoholic drinks, non-alcoholic drinks and sweets. Being strategically located, it offers the possibility of visiting the Citadel and surrounding areas rich in historical sites.
Strada Ecaterina Varga 12A, Sighișoara, Mureș, România
No stars
Situata intr-un cadru perfect natural, in mijlocul naturii, Pensiunea STEJARUL ofera o panorama spectaculoasa asupra Sighisoarei dar si a Cetatii Medievale, singura cetate locuita din Europa. Este locul ideal pentru a va bucura de vacanta, pentru a organiza intalniri de afaceri, petreceri si teambuilding-uri.
Strada Dealul Gării 7, Viilor, Sighișoara, Mureș, 545400, România
No stars
Descriere Pensiunea Matyas Kiraly Șaeș Pensiunea se află in satul Șaeș, com Apold, județul Mureș,de la Sighisoara,la 6 km către Agnita. Este o casă săsească din piatră și cărămida de țigani (cărămida fiind facută manual) construită in anul 1925, a fost renovată,în anul 1961,de către vechiul propietar sas,care în anul 1990 a părăsit România. În 2008 a fost renovată și construită o aripă în continuarea casei vechi în scop turistic. Ca obiectiv turistic în Șaeș, este Biserica Evanghelică-Lutherana fortificată.
Şaeş, Apold, Mureș 547042, România