Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

4 ****
Renovat si modernizat integral in perioada 2015-2016 hotelul Perla pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati si servicii: 91 de camere confortabile din care: 74 camere standard 4 camere superior 11 suite 2 apartamente personalizate: apartamentul Racovita si apartamentul Spiridon Restaurantul Tirolez cu o capacitate de 85 de locuri Restaurantul International cu o capacitate de 250 de locuri Lobby bar cu o capacitate de 20 de locuri Doua sali de conferinta: Sala Mihai Eminescu cu o capacitate de 100 de locur
Strada Vasile Alecsandri 36, Slănic Moldova, Bacău, România
2 **
Complex Vile Slanic Moldova va ofera cazare in vila Pufu si masa la restaurant Express in cele mai avantajoase conditii, in statiunea balneoclimaterica SLANIC MOLDOVA din judetul Bacau. Dotari si facilitati:proaspat renovata, VILA PUFU are 66 locuri in apartamente, garsoniere, camere duble, camere triple, are restaurant la 50 m de vila, bar de zi, terasa, grup sanitar propriu, cada, incalzire centrala, internet, cablu- tv, :-)
Slănic Moldova, Bacău 605500, România
No stars
Pensiunea Stejarul confort si eleganta in mijlocul naturii! Pensiunea este situata intr-o zona linistita si retrasa, la o jumatate de ora de mers pe jos de centrul statiunii, in zona camping ,un loc feeric scaldat de razele soarelui, cu o clima placuta si aer curat datorata brazilor ce se afla in imediata apropiere a pensiunii. Pensiunea ofera indragostitilor de natura un cadru perfect pentru recreere si pentru petrecerea timpului liber, departe de aglomeratia urbana.
Slănic Moldova, Bacău, România
No stars
Casa Alex –Slanic Moldova va asteapta intru-un decor superb. 10-12 locuri de cazare, living 30 mp, bucatarie utilata, curte 800mp, centrala termica pe gaz metan, televizor in camera, home cinema in living, terase, masa tenis, balansoar, semineu, foisor si gratar. Pret: 400/lei noapte iarna; 350lei/noapte vara. Pentru cazare mai mult de 2 nopti si sarbatorile legale: pret la cerere, negociabil. Nu se inchiriaza pe camere!
Strada Nicolae Bălcescu 59A, Slănic Moldova 605500, România