Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

3 ***
Hotelul este amplasat intr-o zona splendida cu o panorama mirifica. Linistea si relaxarea caracterizeaza locatia noastra. In mijlocul padurii, cu tot ce ai nevoie sa petreci zile minunate la noi!
Strada Răchitei 42, Sovata, Mureș 545500, România
No stars
În 2012 s-a deschis porțile Vila Rigo*** în Sovata, unul dintre cele mai cunoscute așezări din Ținutul Sării și care de asemenea este și centrul turistic al Transilvaniei.Cazarea noastră se află în centrul orașului Sovata Băi, la aproximativ. 100 de metri de Lacul Ursu. Dacă veniți cu mașina, în centrul stațiunii pe partea dreaptă deja puteți să observați clădirea care reflectă semnele tipice al construcției tradiționale din Sovata. În Vila Rigo găsiți 8 camere cu 2 paturi. Fiecare cameră are baie separată și balcon. La parter există un apartament cu 2 camere și baie, ideal pentru familii.
The 3 star Rigo Vila was opened in 2012 in Sovata, which is the most famous town in the Salt Region Transylvania, and also the most important touristic centre of Seklerland. The Rigo Villa has 8 double rooms and a 2 bedroom apartment. Each room has a private bathroom and a balcony. In the ground floor there is a two-bedroom apartment with bathroom, which is particularly suitable for families. Our guests have at their disposal a fully equipped kitchen and dining or can try one of the nearby restaurants.
Strada Verii, Sovata, Mureș 545500, România
No stars
Construita in 2010,Casa Soarelui,situata inzona periurbana a statiunii Sovata,(cca 1600 m de Lacul Ursu)pe malul unui parau(cu pastravi) va asteapta cu cateva camere confortabile,frumos decorate, cu baie,Tv-cablu,racitor,uscator de par;salon si terasa acoperita;bucatarie bine echipata pentru prepararea si pastrarea hranei;gratar acoperit;loc de joaca pentru copii si adulti;iaz cu pastravi si carasi(in proiect,posibilitatea de se putea pescui si consuma pestele prins);sala de tenis de masa si biliard;Wi-fi;parcare inchisa,gratuita)
Strada Stâna de Vale, Sovata, Mureș 545500, România
No stars
Casa de vacanta Eden Garden va ofera cazare in Sovata. Se află nu foarte departe de stațiunea Sovata și de Lacul Ursu, într-un peisaj frumos și relaxant ferit de agitatia din statiune, fiind locul potrivit pentru familii sau grupuri de prieteni. -Casa este renovata complet in 2015 , este de bun gust și sta la dispoziția turiștilor atât pe timp de vară cât și iarna. Camerele au un singur pat matrimonial si nu este loc pentru pat suplimentar !!!
Strada Lungă 71, Săcădat 545503, Sovata, Mureș, România