Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Această pensiune din Trăisteni este înconjurată de păduri. Pensiunea Valea Negraşului oferă camere cu baie privată şi cu TV, acces gratuit la Wi-Fi şi parcare privată gratuită. Restaurantul are o terasă de vară şi serveşte mâncăruri tradiţionale româneşti.Grădina include un loc de joacă pentru copii şi facilităţi de grătar. Traseele de drumeţii pornesc chiar de lângă pensiune, iar lacul de pescuit Paltinu se află la 9 km de aceasta.
Strada Valea Negrașului 248 B, Trăisteni, Prahova, România
No stars
Vila Roz se afla in Valea Doftanei, la poalele muntilor Baiului, pe malul raului Doftana si are o curte generoasa de 1000 mp. Cabana este compusa din: living, 4 dormitoare cu pat dublu matrimonial, 2 bai cu cabina de dus, bucatarie utilata complet (frigider, aragaz, cuptor cu microunde,cafetiera, vesela, tacamuri, pahare etc.) - pusa la dispozitia turistilor, tv cablu in fiecare dormitor si in living, internet wi-fi, foisor si gratar, parcare in curte.
Strada Principala 408D, Valea Doftanei, Prahova, România
No stars
Pensiunea Paradis va pune la dispozitie, pentru cazare, 9 camere duble, aproximativ 22 de persoane maxim, dintre care 3 camere cu grup sanitar propriu. Salon: Salonul pentru 26 de persoane are semineu si televizor si internet wireless Servicii suplimentare incluse in pret Sah,table,rummy,badminton Se pot organiza drumetii Raul Doftana si barajul Paltinu ofera pasionatilor de pescuit specii de pesti precum: pastrav, caras, biban, mreana, somn,fitofag etc. Alte servicii oferite contra cost: La gospodarii din zona se pot gasi urmatoarele produse: branza de burduf, branza telemea, ca
Strada Nicolae Grigorescu Nr. 404, Trăisteni, Valea Doftanei, Prahova, România
No stars
Cabana Coasta Tare se află în satul Trăisteni, comuna Valea Doftanei din Județul Prahova pe strada Nichita Stanescu nr 330. Traseul pe care se poate ajunge la aceasta este București-Ploiești-Câmpina-Valea Doftanei în numai 2 ore. Pentru a ajunge la Cabana Coasta Tare, trebuie să ajungeți pe strada Nichita Stănescu făcând dreapta de pe strada principală/Nicolae Grigorescu.
Strada Nichita Stănescu 330, Trăisteni, Prahova 107640, România
No stars
Pensiunea Izvoarele Doftanei este situata intr-un loc de poveste din Valea Doftanei unde natura isi face simtita prezenta in cel mai sublim mod.
Strada Valea Negrașului, Trăisteni, Prahova 107640, România