Cazare - . Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Oferim cazare in Vama Veche la doar 100 m distanta de plaja. Avem disponibile camere duble si triple cu baie proprie. Acces pentru turisti la o bucatarie comuna, complet utilata.
Strada Margaretei, Vama Veche 907163, România
No stars
Casa Noastră se află în localitatea Vama Veche, la numai 500 m de plaja Mării Negre. Proprietatea oferă camere cu Wi-Fi gratuit. Staţia autobuzului public se află la numai 100 m de proprietate. Toate camerele oferă vedere la grădină, TV și zonă de relaxare. Baia proprie este dotată cu duș. Oaspeţii au la dispoziţie articole de toaletă gratuite. Casa Noastră oferă oaspeților o grădină cu facilități de grătar. Proprietatea pune la dispoziţie parcare privată gratuită. La 500 m puteţi găsi un magazin alimentar. Gara Mangalia se află la 11 km de proprietate.
13, Strada Nucilor, Vama Veche, Constanța, România
No stars
La doar 150 m de plaja, pe strada principala, va asteapta Casa Didina! Este o casa linistita cu 9 camere care dispune de 25 locuri de cazare. O parte din camere au grup sanitar propiu, o parte baie comuna iar de apa calda beneficiati in permanenta. Va oferim gradina, terasa, unde poti sa bei cafeaua de dimineata in liniste. In interiorul curtii avem loc pentru camping cu grup sanitar propriu. . Va asteptam!
Casa Didina, Vama Veche, Constanța, România
No stars
Vila este formata din 4 camere duble cu baie si doua apartamente
Strada Falezei 20, Vama Veche, Constanța, România
4 ****
Pentru a oferi o experienta de neuitat, Elektra Vama Veche vine in intampinarea oaspetilor sai cu o propunere de eleganta si stil imbinand doua mari stiluri arhitecturale Victorian si Baroc. Elementele sunt armonios imbinate pentru a oferi confortul si placerea unui sejur relaxant la malul Marii Negre. Amplasamentul ingenios ales ofera tuturor oaspetilor camere cu vedere la mare si acces spre plaja privata special amenajata pentru a se bucura de un rasarit de soare la adapostul umbrelei de paie.
In order to offer an unforgettable experience, Elektra Vama Veche comes out to meet its guests with a proposal of elegance and style combining two great architectural styles, Victorian and Baroque. Elements are harmoniously combined in order to offer the comfort and pleasure of a relaxing stay on the shore of the Black Sea. The ingenious location offers all guests rooms with a view to the sea and access to the private beach specially arranged in order to enjoy a sunrise under a straw umbrella.
Strada Pescărușului, Vama Veche, Constanta 907163, România