Cazare - Hoteluri, Pensiuni. Contact direct

Cazare -

Booking -

4 ****
Hotelul plutitor ARCA a fost creat special pentru excursii în Delta Dunării, este de fapt o ambarcaţiune de dimensiuni medii pentru croazieră care, se deplasează tractată de un vas remorcher. Absenţa motorului autopropulsor la bord este un avantaj, deoarece nici vibraţiile, nici eventualele emanaţii de gaze de eşapament sau mirosuri de produse petroliere care de regulă însoţesc funcţionarea motoarelor mari nu apar în timpul croazierei.
Maliuc, Tulcea, România
No stars
Vila moderna de lux construita in 2012, gradina 800 mp, suprafata locuibila 150 mp. Vila este situata la 50m de Dunare si 3 km de varsarea Dunarii in Marea Neagra. Capacitate: 6 persoane. Posibilitate de pat suplimentar (max 2). Locuinta este compusa din 3 dormitoare, 3 grupuri sanitare (sala de dus, baie , WC de serviciu), salon cu cheminée, TV LCD si home cinema, bar, bucatarie americana complet echipata (granit, vitroceramic, cuptor, micro-unde, masina de spalat vase, vesela, ustensile diverse de bucatarie), masina de spalat rufe, internet wireless, aer conditionat.
Luxury modern villa built in 2012, garden 800 sqm, 150 sqm living area, 3 bedrooms (including 2 small with shower room / WC and 1 large with privat bathroom (with bath), cheminée lounge, LCD TV and home cinema, bar, fully equipped American kitchen (granite, glass ceramic, oven, micro-wave, dishwasher), guest toilet, washing machine, wireless internet, air conditioning, 2 terrasses (one, on the top, overlooking the Danube), BBQ (barbecue), thatched gazebo, hammock, pond with fish and water lilies, grass. Located 50m from the Danube and 3 km from the mouth of the Danube to the Black Sea.
La Maison Kosta, Sfântu Gheorghe, Tulcea, România
3 ***
Situată în satul Lunca, pe marginea lacului Golovița, în complexul de lacuri Razelm – Sinoe, Pensiunea – Cherhana – Restaurant „Casa Pescarilor” se află la doar câțiva kilometri de Jurilovca și de satele lipovenești Sarichioi, Vișina și Sălcioara. „Casa Pescarilor” este așezată chiar lângă apă, într-o oază de liniște, cu priveliște spre Lacul Razelm și canalele Deltei. Accesul se face pe șosea asfaltată, pe DN 22 (310 km de București, pe autostradă până la Ovidiu și apoi spre Tulcea – Jurilovca, pe drum modernizat).
Lunca, Ceamurlia de Jos, Tulcea, România
3 ***
Hotel Cygnus Tulcea, este situat in inima localității Tulcea si dispune de un număr de 29 camere cat si un restaurant cu meniu tradițional cat si diversificat.
Strada Păcii 93, Tulcea, România
No stars
Satul de vacanta CampoEuroClub va pune la dispozitie un numar total de 48 de locuri de cazare, din care 40 de locuri in cele 20 de bungalow-uri si 8 locuri in cabana principala. Dotari bungalow: Camera cu 2 paturi si grup sanitar propriu Camera cu pat matrimonial si grup sanitar propriu Apa calda 24/24 ore Mini-veranda Dotari cabana principala: 2 camere cu grup sanitar propriu 2 camere cu grup sanitar comun Apa calda 24/24 ore Mini veranda Balcon Aer conditionat. In plus CampoEuroClub dispune de 20 de locuri pentru corturi (6m x 5m) pentru care se asigura dusuri cu apa calda
CampoEuroClub holiday resort can provide accommodation for 48 people,40 beds in 20 bungalows and 8 beds in the main hut. Bungalow features : A Room with two beds and its own bathroom, or A Room with a king size bed and its own bathroom Hot water 24/24 h Mini porch Main hut features: 2 rooms with 2 beds and its own bathroom 2 rooms with 2 beds an shared bathroom Hot water 24/24 h Mini porch Balcony Tv Air condition Extra. CampoEuroClub has to offer 20 tent spaces for which we provide showers with hot water, toilets, dishwasher and barbecue place.
Partizani, Maliuc, Tulcea, România
No stars
Situata pe partea stinga a strazii principale, cu iesire la canalul satului, Casa Lucia va ofera excelente conditii de cazare si petrecere a timpului liber acolo unde Delta incepe sa isi dezvaluie frumusetea, la Dunavatul de jos,punindu-va la dispozitie 5 camere complet utilate,cu baie proprie,aer conditionat, televizor,foisor,gratar,terasa. Imbinarea arhitecturala armonioasa intre traditonal si modern reuseste sa creeze pentru dumeavoastra un cadru mirific, in care sa petreceti momente de neuitat.
Strada Dunăreni, Dunavăţu de Jos, Tulcea, România
No stars
Situată în Inima Deltei, înconjurată de apele Dunării și sustinută de pontoane puternice,Pensiunea Ovidiu este usor de recunoscut ca una dintre cele mai pitorești pensiuni ale locului, primitoare, spatioasă și bine amplasată pentru navigarea pe canalele Dunării si pescuit. Pensiunea Ovidiu este situată în Rezervatia Deltei Dunarii,mai exact in satul Crisan,bratul Sulina. Cu o experientă de peste 12 ani,am fost gazda multor oaspeti din toate colturile tarii cat si ale lumii de-a lungul aniilor,ramanand cu satisfactia ca le-am putut oferi un sejur minunat in miraculoasa Delta. Pensiunea Ovi
Crișan, Tulcea, România
No stars
Pensiunea Agroturistică Oprișan este amplasată în localitatea Crișan, în inima Deltei Dunării, unde natura a fost darnică cu peisajele pe care nu le veți uita niciodată. După 4 ani de agroturism am înțeles că este important să creăm condiții pentru oaspeții noștri. În anul 2004 am construit pensiunea și am obținut toate licențele și autorizațiile. Noi, Florin și Adrian, oameni ai locurilor, îndrăgostiți de natură și pescuit vă putem dezvălui din farmecul Deltei.
The Oprisan Guesthouse is located in Crisan.Crisan is a small village alongside The Sulina Channel of the Danube.We opened the guesthouse 12 years ago.At our guesthouse the most important things are your comfort and happiness.Besides accommodation we also offer breakfast,lunch and diner,and on demand we can also offer boat trips in the Danube Delta.Our guesthouse has 6 individual rooms and one apartment.Each room has its own bathroom,air conditioner,tv and Wi-Fi acces. If you are interested in fishing we also rent fishing equipment and organize fishing trips. Find more at :www.pensiuneaopris
Crișan, Tulcea, România
No stars
Orasul Sulina este un colt de rai,aici se varsa in Marea Neagra fluviul Dunarea.Orasul este atit port la mare cit si port la Dunare.Delta Dunarii inconjoara orasul.In afara de plimbarile pe canalele deltei.excursii organizate in Rezervatia Biosferei,(Padurea Letea)turistii pot face cura helio marina pe plaja cu cel mai fin nisip,iar amatorii de pescuit au luciile de apa la dispozitie atit in apropierea casei cit si in partide organizate pe lacul Rosu,Rosulet,Lumina.Casa de vacanta se afla la 2 km de plaja la mare,si la 200 m de malul Dunarii si pontonul de acostare al Navrom.Casa este la 500 m
Sulina, Tulcea, România
No stars
Casa cu nuferi este o oaza de liniste pe malul unui canal cu nuferi, salcii, foisor, pescuit din curte. Camere mari cu aer conditionat, tv, baie proprie etc.
Sfântu Gheorghe, Tulcea, România
4 ****
RESORTUL GREEN VILLAGE 4* - SFANTU GHEORGHE Localizat in Sfantu Gheorghe, locul unde Dunarea intalneste Marea Neagra, Resortul 4* Green Village inseamna deopotriva o vacanta pe litoral si o evadare in inima Deltei. Va recomandam calduros excursiile pe canalele si lacurile din acesta zona unica in Europa. Baza nautica este dotata cu barci rapide, barci pescaresti si caiace. Amatorii de pescuit pot avea surpriza unor capturi de mari dimensiuni (in fiecare an se prind somni de 60-80 kg). De momeli ne putem ocupa noi, putem organiza adevarate competitii cu premii.
4* GREEN VILLAGE RESORT - SFANTU GHEORGHE Located in Sfantu Gheorghe, the place where the Danube meets the Black Sea, the 4* Green Village Resort can mean both a holiday by the seashore and a getaway in the heart of the Danube Delta. We highly recommend taking trips on the canals and lakes which this unique area of Europe offers. The nautical base is equipped with speed boats, fishing boats as well as kayaks. Fishing enthusiasts can be surprised by some big catches (every year 60-80 kg salmons are caught). We can provide baits and even organize prize winning competitions.
Sfântu Gheorghe, Tulcea, România
No stars
Casa este compusa din 3 dormitoare ( 2 camere semidecomandate) si 1 decomandata, baie cu dus living la etaj, la parter sala de mese bucatarie pentru a se putea pregati micul dejun si la curte terasa amenajata si gratar ,casa se afla la 7 minute de locul de acostare a navelor de pasageri in centrul orasului la 5 minute de magazine si Dunarea marea se afla la perifria orasului la apox 3 km.
Strada 3 246, Sulina, Tulcea 825400, România
No stars
PENSIUNEA ESTE COMPUSA DIN 3 BUNGALOW-URI SEPARATE DOTATE CU TOT CONFORTUL NECESAR DESFASURARII UNUI CONCEDIU PE MALUL DUNARII. CAZAREA SE POATE FACE IN 3 CAMERE CU O CAPACITATE DE 10 LOCURI(2+1-2+1-2+2) FOISORUL COMPLET DOTAT VA AJUTA LA PREPAREA PRODUSELOR IN REGIM SELF-CATERING. LA CERERE PUTEM PUNE LA DISPOZITIE PERSONAL PENTRU PREPARAREA PRODUSELOR TRADITIONALE SI DIN BUCATARIA ROMANEASCA. POSIBILITATEA DE PLIMBARI IN DELTA DUNARII CU AMBARCATIUNI DE 8 PERSOANE SAU SALUPA RAPIDA DE 4 PERSOANE. PESCUITUL SE POATE FACE DE PE MAL SAU DIN BARCA CU BARCAGII EXPERIMENTATI SU FOARTE BUNI CU
Strada Dunăren 147 i, Dunavăţu de Jos, Tulcea 827152, România
No stars
Hotel plutitor SPLENDID: cel mai nou hotel in Delta Dunarii! AVANTAJELE unei vacante pe un hotel plutitor : Fata de un hotel obisnuit, in delta, un hotel plutitor va ofera o reala apropiere de natura: privelistea spectaculoasa din Delta Dunarii chiar la fereastra camerei dumneavoastra. Hotel plutitor Splendid va ofera confortul unei vacante de 5 stele, dar si bucuria unei aventuri in mijlocul salbaticiei apelor: sunetul discret al valurilor si senzatia de plutire va vor face somnul mult mai odihnitor. Cazarea in Delta pe un hotel plutitor este ecologica: suprafata de uscat este mai putin
Floating Hotel SPLENDID: the newest hotel in the Delta! ADVANTAGES a holiday on a floating hotel: Unlike a regular hotel, in Delta, a floating hotel offers encounter with nature: the spectacular view of the Delta even in your room window. Floating Hotel Splendid offers 5-star comfort of a holiday, and joy in the midst of a wilderness adventure water: discrete sound of the waves and floating feeling will make sleep more restful. Accommodation in Delta on a floating hotel is ecological: land surface is less than a quarter of the Delta, and a floating hotel, unlike a regular hotel in Delta,
Dunărea Veche, Tulcea, România
No stars
Locatie noua, intr-un cadru intim, ce va pune la dispozitie 10 camere duble complet utilate , restaurant , bar, piscina, loc de joaca copii si parcare
Strada Puf si Stuf Nr. 6A, Dunavățu de Jos, Murighiol, Tulcea, România
No stars
Mini-pensiune cu 13 locuri, o camera de patru locuri, una de cinci locuri si trei camere de cate cinci locuri. Jos dispunem de o terasa, o sala pentru diverse evenimente dotat cu o bucatarie, conditii decente.
Strada Vasile Alecsandri 15, Isaccea, Tulcea, România
No stars
Pensiunea Pelican, o locatie calda si primitoare, amplasata la doar 500 metri de centrul Orasului Tulcea, cu o capacitate de 7 camere dotate cu baie personala, TV si WiFi, respectiv 14 persoane, un mic salon cu terasa pentru mici evenimente.
Strada Trandafirilor 26, Tulcea, România
No stars
Pensiunea Bunica Maria este o proprietate eleganta, situata la 200 de metri de Dunare-Bratul Sf. Gheorghe, in comuna Mahmudia, la poarta de intrare in Delta Dunarii, Rezervatie naturala si paradis al pasarilor. Construita in stil clasic, respectand traditionalul si rusticul zonei, pastreaza farmecul unei epoci trecute, dar si rafinamentul modernitatii. Un loc preferat de turisti si pescari, incepand din iulie 2016, va asteptam in cele 9 camere cu baie privata, aer conditionat, TV cablu, acces gratuit la internet WI-Fi si incalzire centrala.
Strada Libertății, Mahmudia, Tulcea 827130, România
No stars
Pensiunea Jean Bart dispune de o capacitate de cazare de 30 de locuri, de un restaurant, un bar propriu si de o terasa de vara .
Strada 1 190, Sulina 825400, Tulcea, România
No stars
Casa Vladut este o binecuvantare pentru dvs. Cocheta, amenajata rustic va ademeneste cu linistea ce-o regasiti in curtea din fata casei si va imbie la un gratar. Va oferim inchirierea urmatoarelor spatii:3 camere triple,1 camera cvadrupla si 1 camera dubla, living, baie si bucatarie, parcare si loc de joaca pentru copii, nu va ramane decat sa va doriti o prelungire de concediu. Este situata la 90 km de Constanta si 35 km de Tulcea, 2 km pana la lacul Babadag unde se poate pescui, 1 km pana la poalele padurii de unde poti admira panorama orasului.
Babadag, Tulcea, România

Pages