Cazare - Hoteluri, Pensiuni. Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Casa Otilia este situată la intrarea în sat, la o distanţă de 1,5 km de Peştera Urşilor. Camerele sunt noi, spaţioase, iar fiecare are baie proprie si televizor. Parcare în curte, terasă, posibilitate de a face grătar, iar la cerere se pot oferi produse din gospodăria proprie (Ouă, Lapte, Brânză, Slănină, Miere de Albină etc.). În aproprierea zonei sunt şi alte puncte turistice care pot fi vizitate: Platoul Padiş (Unic în Europa), Peştera Meziad (La o distanţă de 40Km), Peştera de Cristale (Pe acelaşi traseu cu Peştera Meziad), Gheţarul Scărişoara (Al 3-lea în Lume ca volum de Gheaţă).
Casa Otilia is located in village entrance.At a distance of 1.5km to cave bear. New rooms, each spacious room has its bathroom, television. Parking space, terrace, possibility of grill at request we can provide our own farm products (eggs, milk, cheese, bacon, honey etc.). In the vicinity of the area are other tourist attractions that can be visited: Padis (unique in Europe), Meziad (At a distance of 40km), Cave of Crystals (on the same route as Meziad) Ghetarul Scarisoara (3rd in the World as volume of ice). Otilia house is waiting for its guests in a pleasant and quiet ambiance.
Chișcău, Bihor, Romania
No stars
Pensiunea Daniela este situată în la graniţa Ţării Zarandului în judeţul Hunedoara, într-o zonă absolut fascinantă, înconjurată de pădure şi apă, liniştea este singurul lucru care te va deranja! La câţiva paşi distanţă de minunatul castel al Corvinilor, de preamăreaţa Cetate a Devei, de locul unde este înmormântat Avram Iancu şi în aceeaşi zonă cu locul unde s-a născut părintele Arsenie Boca, ne mândrim să spunem că locaţia noastră resuscitează mândria zonei Vaţa de Jos.
Pensiunea Daniela, DJ707, Vața de Jos, Hunedoara, România
No stars
Locul ideal pentru a petrece câteva zile departe de agitația cotidiană. Oferim 5 camere cu băi proprii, o bucătărie complet echipată și un living generos! Redescoperă liniștea si puritatea naturii cu noi .. Transilvania, un tărâm de poveste, înconjurat de munți falnici, păduri nesfărșite si văi adânci. Un tărâm din care au fost inspirate basme, s-au scris legende și căruia i-au fost cântate bogățiile și oamenii.
Borzești, Lara, Cluj, România
No stars
O zona linistita si in zone cu iesire spre munte cu oameni primitori
Zlatna, Alba, România
No stars
La 28Km de Alba Iulia, din drumul european E81, Alba Iulia - Teius - Cluj inaine de Teius la stanga spre Galda de jos - Galda de Sus - Poiana Galdei aproximativ 12 Km. Cabana se inchiriaza complet sau partial. Demisol in piatra de calcar cu semineu (crama) 80mp ideal ptr. mese festive, aniversari, petreceri. Living cu bucatarie deschisa utilata complet si baie cu dus aprox.120mp cu terasa spre sud 30mp.Mansarda cu 4 dormitoare 2 si 3 paturi(paturi simple si matrimoniale) si baie pe hol.
DJ107K, Poiana Galdei, Alba, România
No stars
Cabana cu 6 camere fiecare cu baie proprie, avem si filigorie cu gratar si ceaun situata la 400 m de partie si la 150 m de Club Seasons
Cabana 6 rooms each with own bathroom, and we gazebo with a grill and cauldron side 400 m and 150 m Club Seasons
Vârtop, Alba, România
No stars
Cabana este situata in satul de vacanta Vartop, vis-a-vis de vechea partie de schi de la Alba(aproximativ 3 minute de mers pe jos). Cladirea este noua, fiind finalizata in 2016 si dispune de urmatoarele facilitati : -la parter se afla un living spatios ( aprox 35 mp) cu bucatarie moderna incorporata (echipata cu plita electrica ,cuptor cu microunde , espresso de cafea,combina frigorifica,prajitor de paine), TV lcd cu diagonala mare, semineu , canapea comfortabila, doua mese din lemn masiv la care pot lua masa pana la 12 persoane.
Vârtop, Alba, România
No stars
Cabana se inchiriaza deocamdata doar integral. Se afla in Marisel, la 1200 altitudine, dispune de 10-12 locuri de cazare, 4 camere ( fiecare cu un pat dublu si unul simplu), incalzire electrica in camere, living cu tv, calculator,boxe, Wi-fi, 1 baie cu dus,bucatarie utilata, soba pe lemne, terasa inchisa, ceaun, gratar...
Mărișel, Cluj, România
No stars
Pensiunea Claudia *** este situata intr-un cadru natural, inconjurata de 2 vai impadurite in localitatea Scrind-Frasinet, componenta a comunei Margau.la poalele Muntilor Vladeasa.Locul perfect pentru a va petrece concediul sau un weekend
Pensiunea Claudia *** is situated in a natural setting, surrounded by two valleys forested town Scrind-Frasinet component foothills of the village Margau.la Vladeasa.Locul perfect to spend your vacation or a weekend
Scrind Frăsinet, Cluj, România
No stars
Dispunem de un număr de 4 camere, 2 camere pat matrimonial, 1 camera doua paturi de 1 persoana, 1 camera 2 paturi de 2 persoane, baie la fiecare camera, living, bucătărie utilata complet, terasă, șemineu pentru grătare, parcare proprie în curte, acces direct din drum asfaltat
Sat Cib 517034, Almașu Mare, Alba, România
No stars
Bucurându-se de un superb spațiu montan, in apropierea lacurilor de acumulare Drăgan si Leșu, pensiunea oferă indrăgostiților de natură, un cadru perfect pentru recreere și pentru petrecerea timpului liber, departe de aglomerația urbană. Elementul turistic major il reprezintă Valea Iadului, care izvoreste din zona Statiunii Stana de Vale și se indreaptă cu repeziciune spre vărsarea in Crisul Repede.
Remeţi, Bihor, România
No stars
Cabana Olguta se afla in Comuna Margau din Judetul Cluj care este situata intr-o zona montana,dominata de proximitatea Muntilor Vladeasa.Comuna Margau are in componenta 6 sate:Margau,Bociu,Buteni,Ciuleni,Rachitele,Scrind-Frasinet si 2 catune Doda Pilii si Ic Ponor care tin de satul Rachitele. Distanta dintre Cluj si Margau este de 68 km,iar principalele relatii econimice se desfasoara cu orasul Huedin,oras situat la o distanta de 18 km fata de Margau. Cabana este disponibila pentru petrecerea sarbatorilor de Craciun,Revelion si weekenduri. Pentru cazare aveti la dispozitie 3 dormitoare
Olguta cottage is in the village Margau of Cluj County is situated in a mountainous area dominated by the proximity Vladeasa.Comuna Margau Mountains is composed of six villages: Margau Bociu, Buteni, Ciuleni, Rachitele, Scrind-Frasinet and two hamlets Doda Pili and Ic Ponor village pertaining to cranberries. The distance between Cluj and Margau is 68 km and the main econimic relations with the city runs Huedin, situated at a distance of 18 km from Margau. The cottage is available for spending the Christmas, New Year and weekends. For accommodation you have 3 double bedrooms and 2 sofa w
Strada Principala 226, Mărgău, Cluj, România
No stars
Bine ați venit la Pensiunea Andreea Amplasată în Stațiunea Muntele Băişorii, la o altitudine de 1345 m, în inima Munţilor Apuseni, Pensiunea Andreea reprezintă oportunitatea excelentă pentru oaspeții care preferă să stea departe de aglomeraţiile oraşului, de a se relaxa. Fie că sunteţi un împătimit al sporturilor de iarnă, un aventurier şi un fan al muntelui, un împătimit al sporturilor extreme sau pur şi simplu doriţi să vă relaxaţi, noi vă aşteptăm cu braţele deschise!
Strada Principala 315A, Staţiunea Muntele Băişorii, Băișoara, Cluj, România
No stars
Cabana 7 camere,5 bai, living cu bucătărie deschisa, încălzire centrala, șemineu, 3 terase, parcare, grill ceaun. Acces facil in perioada de iarna la 53km de Cluj Napoca si la 120 km de Oradea.
DN1R, Beliș, Cluj, România
No stars
Cabana din lemn nouă, structura este a unei case stramutata din Zece Hotare, amenajata rustic, situata in zona premontana, 59 km de Oradea. Cabana este amplasată izolat, situată în comuna Șuncuiuș, în zona Ciunta, în imediata apropiere a zonei de campare. Se pot vizita: pestera Ungurul Mare, peștera Vântului, castelul Șuncuiuș, tabăra creație Gugu, valea Brătcuței. Sporturi extreme: rafting, alpinism, paintball, parapanta, parașutism cu firmă autorizată.
Șuncuiuș, Bihor, România
No stars
Într-un peisaj de poveste, pensiunea "La gardu' de piatră" va ofera tot timpul anului posbilitatea de cazare si masa. Va veti simti mai bine ca acasa!
Râmetea, Alba, România
No stars
Un peisaj frumos, o imbinare rustica de lemn si piatra , un stil retro cu elemente moderne , cabana cristalul din apuseni se infatiseaza intr-un decor feeric drept o locatie care atrage perfectiunea naturii si incita la relaxare si frumusete . Farmecul imprejurimilor determina iubitorul de frumos sa-si opreasca pasi aici, in mijlocul naturii si al frumosului . http://www.cristaluldinapuseni.ro/
Ciuruleasa, Alba, România
No stars
Cabana Rasca Pastrav este o constructie simpla nascuta...din simplitatea Apusenilor... pentru cei ce iubesc natura, simplitatea si linistea naturii. Locatia se afla in comuna Rasca, în vestul judeţului Cluj, la o distanta de 40 km fata de Cluj Napoca, în zona montană la marginea Parcului National Apuseni, intre lacurile de acumulare Belis si Tarnita, la altitudinea de 1000-1160m.
Rașca Nr. 396A, Rașca, Cluj, România
No stars
Departe de zgomotul si agitatia orasului va asteptam sa va gasiti linistea in mijlocul naturii in Apuseni, la Rachitele, aproape de Cascada Valul Miresei, sa va odihniti si sa va treziti cu zambetul pe buze! Muntii Apuseni te incanta cu un peisaj desprins din povesti!
Rachitele Nr. 223, Mărgău, Cluj, România
No stars
Pensiunea Doru’ s-a nascut din ideea si placerea de a le face cunoscuta turistilor frumusetea si farmecul acestor locuri, de a-i familiariza cu traditiile noastre. Este o zona foarte pitoreasca, la doar 80 Km de Cluj-Napoca.
Sat Balcesti Nr. 40, Beliș, Cluj, România

Pages