Cazare - Hoteluri, Pensiuni. Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Situat la poalele Munților Piatra Craiului, la 10 minute de mers pe jos pana la inceperea traseelor montane, Zona linistita si camere primitoare, bucatarie, parcare si zona de gratar in mijlocul naturii, va asteptam sa va petreceti concediul alaturi de noi.
Situated at the foot of Piatra Craiului Mountains, at a 10 minutes walk from the mountain path, this is the house where my family generations have lived for years. Beautiful gazebo in the back yard and barbecue area in the upper garden. Cosy and quiet rooms.
Strada Râului 58, Zărnești, Brașov, România
No stars
Situată în Zărneşti, Pensiunea Irina este înconjurată de munţii Piatra Craiului şi oferă o curte mare cu orhidee, o grădină de vară, un foişor şi facilităţi de grătar, precum şi acces gratuit la internet Wi-Fi în toate camerele. Camerele sunt mobilate practic şi sunt dotate cu TV prin cablu gratuit. Unele au baie privată, iar altele au acces la o baie situată pe hol. Oaspeţii pot utiliza o bucătărie utilată complet şi o sală de mese. La cerere şi la un cost suplimentar se pot oferi preparate tradiţionale.
Located in Zarnesti, Irina Pension is surrounded by mountains Stone Mountains and features a large courtyard with orchids, a summer garden, a gazebo and barbecue facilities and free Wi-Fi in all rooms. The rooms are practically furnished and equipped with free cable TV. Some have private bathrooms while others have access to a bathroom located in the hallway. Guests can use a fully equipped kitchen and a dining room. On request and at an additional cost we can offer traditional dishes.
Strada Râului 62, Zărnești, Brașov, România
No stars
Aici veti gasi 50 locuri cazare in camere cu 2 si 4 locuri situate pe 2 etaje cu cate 2 bai si 2 dusuri pe fiecare palier. Cabana Gura Raului este situata la poalele Masivului Piatra Craiului la 750 m altitudine si la 8 km distanta de Bran, 20 km de Poiana Brasov, 24 km de Predeal si 35 km de Sinaia, pe DN73A, drum asfaltat, acces usor.
Strada Râului 86, Zărnești, Brașov, România
No stars
Pensiunea Maidali este inaugurata in vara anului 2016, situata intr-o zona linistita ideala pentru relaxare .Pensiunea dispune de un restaurant-pizzerie cu o capacitate de 50 de locuri, capabil sa se organizeze în funcție de cerințele celor mai exigenți clienți. Pizzeria-Restaurant Maidali vă așteaptă pentru orice eveniment: botez, aniversari.
Strada Tudor Vladimirescu 90A, Poiana Mărului, Brașov, România
No stars
Casa situata in Poiana Marului intr-o zona linistita retrasa de la soseaua principala cu acces usor. Turistii au acces la o sala de mese spatioasa dotata cu o bucatarie complet utilata ,foisor cu gratar,cuptor de paine,spatiu pentru ceaun si loc de joaca pentru copii. La dispozitia turistilor sunt puse 10 camere duble cu tv,6 bai, incalzire centrala, apa calda non-stop, acces non-stop la bucatarie moderna complet utilata, oferind tot confortul necesar unei vacante cat mai placute. Pentru evenimente speciale si grupuri, vila se poate inchiria integral.
Strada Vânătorilor 64, Poiana Mărului, Brașov, România
No stars
Pensiunea dispune de 6 camere cu băi propi, terase la ficare cameră cu o privelişte spre munții Piatra Craiului şi împrejurimi, bucătărie complet utilă, sală de sport dotată cu masă de tenis, grătar şi foisor.
Poiana Mărului, Braşov, România