Cazare - Hoteluri, Pensiuni. Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Casa Magnolia constituie un punct de atractie deosebit din punct de vedere turistic fiind situata in localitatea Tulghes din judetul Harghita, intr-un cadru deosebit dat de asamblarea ei intr-o zona montana cu altitudine medie de 700 m, cu peisaje impresionante, flora si fauna bogata si variata, izvoare de apa minerala si plata. Aflata la extremitatea nord-estica a judetului Harghita, comuna Tulghes face practic legatura dintre Ardeal si Moldova, fiind situata la o distanta de 20 km de Borsec si 30 km de Durau, doua statiuni turistice importante din Romania. Pensiunea dispune de 6 camere
Tulgheș, Harghita, România
No stars
Pensiunea Siesta este situata in incinta Complexului de Agrement Weekend din localitate, amenajat si întreţinut de Primăria Targu Mures, mai exact pe strada Plutelor Nr. 2. Având, o pensiune cu arhitectura moderna si o dotare pe măsura, poziţionata central pe aleea principala a complexului, este uşor accesibila fiind aproape de bazinele de înot, de terenurile de sport cat si de terenurile de joaca pentru copii.
Strada Plutelor 2, Târgu Mureș, Mureș, România
No stars
Cabana Ursului se găsește în județul Covasna, în zona Baraoltului, în valea Bodvaj. Locația exactă este la 8 km de Bățanii Mici, satul natal al lui Benedek Elek, la 18 km de Baraolt, la 50 de km de orașul Sfântu Gheorghe si la 70 km de orașul Brasov. Rezervația naturală Bodvaj se află în Valea Pârâul Bradului.
The "Bear's Den" is situated in Covasna County, Baraolt region, in the Bodvaj woods. It can be found at 8 km from Benedek Elek' s native village, Kisbacon, at 18 km from the town Baraolt, at about 50 km from the town of Sfântu Gheorghe and from 70 km from the town Brasov. The Bodvaj natural reserve is placed in the Valley of the Pine Creek.
Bățanii Mici, Covasna, România
No stars
Pensiunea este situata in Judetul Harghita, comuna Sandominic, la adresa strada Principala nr: 2024/A. Aveti posibilatea de cazare decat si folosirea restaurantului.
This restaurant is located in Romania, Sandominic 2024/A. You have possibility to book a room or just try our kitchen. If you want to try just come and check ;)
Strada Principala, Sândominic, Harghita, România
3 ***
Septimia Hotels & SPA Resort este un loc ideal pentru o relaxare plăcută, odihnă sau afaceri. Complexul este situat în estul Transilvaniei, la poalele munţilor Harghita, în Odorheiu Secuiesc. Vă oferim diversitatea serviciilor: Hotel**** Hotel*** Hostel** Centru de Wellness & SPA (bazine de înot, jacuzzi, saune, ciubere cu apă sărată, baie de aburi, cameră haleoterapeutică) În timpul verii bazine de înot și ciubere cu apă sărată în aer liber Terenuri de sport exterioare: fotbal, tenis, tenis de picior, volei Terenuri de sport interioare: tenis de masă, squash Centru Ecvest
Septimia Hotels & SPA Resort - the ideal place for relaxation, real fun or business meetings! The Resort is located in Eastern Transylvania, in a town situated at the foot of the Hargita Mountains, Odorheiu Secuiesc. The Resort is located in Eastern Transylvania, in a town situated at the foot of the Hargita Mountains, Odorheiu Secuiesc. The Resort offers a wide range of services: Hotel**** Hotel*** Hostel** Wellness & SPA center (swimming pools, jacuzzies, saunas, salt baths, steam cabin, salty room) In summer season: outdoor swimming pools and salth baths Open-air sport
Strada Orbán Balázs 106, Odorheiu Secuiesc 535600, România
4 ****
Septimia Hotels & SPA Resort este un loc ideal pentru o relaxare plăcută, odihnă sau afaceri. Complexul este situat în estul Transilvaniei, la poalele munţilor Harghita, în Odorheiu Secuiesc. Vă oferim diversitatea serviciilor: Hotel**** Hotel*** Hostel** Centru de Wellness & SPA (bazine de înot, jacuzzi, saune, ciubere cu apă sărată, baie de aburi, cameră haleoterapeutică) În timpul verii bazine de înot și ciubere cu apă sărată în aer liber Terenuri de sport exterioare: fotbal, tenis, tenis de picior, volei Terenuri de sport interioare: tenis de masă, squash Centru Ecvestru
Septimia Hotels & SPA Resort - the ideal place for relaxation, real fun or business meetings! The Resort is located in Eastern Transylvania, in a town situated at the foot of the Hargita Mountains, Odorheiu Secuiesc. The Resort offers a wide range of services: Hotel**** Hotel*** Hostel** Wellness & SPA center (swimming pools, jacuzzies, saunas, salt baths, steam cabin, salty room) In summer season: outdoor swimming pools and salth baths Open-air sport grounds: football, tennis, volleyball, badminton Indoor sport grounds: table tennis, squash Horse-riding Center Bowling R
Strada Orbán Balázs 106, Odorheiu Secuiesc, Harghita, România
No stars
Thuild - Your world of leisure este situat în Târgu-Mureș si oferă camere cu o priveliște uimitoare, plus o cameră cu o terasă și un șemineu. Wi-Fi gratuit este disponibil în întreaga proprietate. Thuild - Your world of leisure este la 52 km de Sighișoara și de Praid. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Târgu Mureș, situat la 18 km de proprietate. Parcarea privată este disponibilă gratuit. Camerele au o vedere la oraș, la deal sau la pădure și sunt dotate cu aer condiționat și TV cu ecran plat. De asemenea, camerele au zonă de relaxare, unde oaspeţii se pot destinde după o zi plină.
Offering rooms with a terrace and a fireplace, Thuild - Your world of leisure is located in Târgu-Mureş. Free WiFi is available throughout the property. Opening to a terrace with city, hill or forest views, every room at this guest house is air conditioned and features a flat-screen TV. They feature a seating area to relax in after a busy day. Certain units have views of the garden or city. Every room includes a private bathroom. For your comfort, you will find bathrobes and slippers. There is a shared kitchen at the property.
Strada Sfântul Ioan 10, Târgu Mureș, Județul Mureș, România
No stars
Cabana se află într-un loc retras și plăcut, la 25 m se află râul Bâsca. Cabana deține 3 dormitoare, o baie, bucătărie, living, camera de zi, pentru mai multe detalii nu ezitați sa ma contactați. Coordonatele cabanei: 45.747799,26.275369
The cottage is in a secluded and pleasant, the river is 25 m Bâsca. Coordinates chalet: The cottage has 3 bedrooms, bathroom, kitchen, living room, lounge, for more details feel free to contact me. Coordinates chalet :45.747799,26.275369
Comandău, Covasna, România
5 *****
Conacul Benke este o locatie care imbina confortul unui hotel de lux cu flexibilitatea caracteristica pensiunilor, oferind spatii comune si cazare in camere elegante, restaurante si locuri de luat masa exclusiviste pentru cine romantice sau de afaceri, sali de sedinte si conferinte pentru business, team buildinguri, evenimente corporate, lansari, o locatie ideala pentru relaxare si petrecere a timpului liber in zona de spa & wellness.
The Benke Mansion is a location that combines a comfort of a luxury hotel with the flexibility characteristic for guest-houses, offering common spaces and accommodation in elegant rooms, restaurants and exclusive places to serve a romantic dinner or of a business, conference and meeting rooms for business, team buildings, corporate events, presentation, an ideal location to relax and to enjoy free time in a spa & wellness area.
Conacul Benke, Moacșa, Covasna, România
No stars
Pensiunea sa efla in centrul orasului Baile Tusnad. Va asteptam cu drag.
Aleea Sfânta Ana 17, Băile Tușnad, Harghita, România
3 ***
Hotelul este amplasat intr-o zona splendida cu o panorama mirifica. Linistea si relaxarea caracterizeaza locatia noastra. In mijlocul padurii, cu tot ce ai nevoie sa petreci zile minunate la noi!
Strada Răchitei 42, Sovata, Mureș 545500, România
No stars
Pensiunea Siesta se află la 200 metri de centrul orașului Miercurea-Ciuc, într-un loc silențios și plăcut. Pensiunea are cinci camere cu 12 locuri.
Siesta pension is located in the center of Miuercurea Ciuc, Harghita, Romania. We offer 5 rooms with 12 places for our guests in a comfortable, relaxed environment. We are waiitng for you! Recereation in the center of Miercurea Ciuc The pension has 5 rooms: two rooms with two beds, two rooms with three beds and on room with double bed and jacuzzi.
Strada Leliceni 33A, Miercurea Ciuc, Harghita, România
No stars
Pensiunea ( Panzio ) Anna va ofera 14 locuri de cazare in 4 camere duble si 1 apartament, bucatarie, curte, loc de parcare, incalzire centrala.Satul este situat in punctul cel mai nordic din Judetul Covasna,pe valea oltului,la 6 km de statiunea Tusnad Bai jud Harghita. Se afla la 31 km fata de Sfintu Gheorghe si este traversat de soseaua DN 12 si de drumul care leaga regiunea cu Mun Tirgu Secuiesc prin creasta muntilor Bodoc! Satul Bixad beneficiaza de cea mai dezvoltata retea de pensiuni unde turistii au cele mai bune conditii.
Bixad Nr 556, Bixad, Covasna, Romania
No stars
Cazare în regim “le cheie” pe două nivele, câte 6+2 locuri fiecare. Bucătărie complet utilată, sufragerie mobilată la fiecare nivel. Filegorie modernă în curte Mediu liniştit, lângă Rezervaţia Naturală Mestecăniş Ideal pentru tabere, evenimente în aer liber Campare cu cortul sau rulota Cicloturism, drumeţii, barbeque, foc de tabără, fotografiere în natură. OFERTA REVELION: 3 Nopti - 1000 Euro, 4 Nopti - 1200 Euro
Reci, Covasna, România
No stars
Căutaţi cazare în centrul orasului Odorheiu Secuiesc? La noi este posibil. Vă asigurăm cazare cu condiţii de 3 stele, la pensiune sau în apartament. Pensiunea se află în centrul orasului, în multitudinea de monumente, parcuri, parcul cu sculpturi, cetatea Székely Támadt, magazine, restaurante, cafenele, cofetării şi bistrouri. La 10 minute de mers pe jos, găsiţi tot ceea ce este important de văzut din punct de vedere al turistului. De asemenea, şi apartamentele se află pe strada principală a oraşului.
Accomodation in the centre of Székelyudvarhely? It is possible at us! Either in pension, or in apartments. If staying in the heart of the town is important to you then we are your perfect choice! Our pension is located right in the city centre, close to monuments, parks, statues, ruins of Székely Támadt Castle, restaurants, bars and bistros.
Strada Tompa László 23, Odorheiu Secuiesc, Harghita, România
No stars
Situat în apropierea salinei și a ștrandului cu apă sărată, pensiunea sunt doua case ”eco” recent construite, total sase camere mari, independente, cu terasă, ideală pentru familii. Fiecare cameră are o bucătărie mică cu accesorii. Într-o curte mare, loc de joacă pentru copii, filagorie pentru grătar, bucătărie de vară. Acces gratuit la internet wireless. Parcare privată.
Strada Minei 55A, Praid, Harghita, România
No stars
Pensiunea noastră se situează în cartierul limitrof al municipiului Sfântu Gheorghe. Din centrul acestuia se poate ajunge ușor la ea. Asigurăm oaspeților noștri 5 camere amenajate comfortabil și exigent pentru odihnă. Servicii asigurate: baie, televizor, minifrigider în fiecare cameră, parcare închisă și asigurată în curtea pensiunii, bucătărie dotată în întregime, sufragerie "veselă", curte cu pavilon și posibilitate de a face grill.
Our pension is situated in the outer quarter of the city, easily accesible from the center. Five cozily and exigently arranged rooms are secured for our guests. Our services provide: bathroom, television, minifridge in every room, closed and safe parking possibility, fully equipped kitchen, friendly living-room, own pavilion and grill opportunity.
Strada Kós Károly 39, Sfântu Gheorghe, Covasna, România
No stars
Amplasat în Covasna, la 400 de metri de pârtia de schi și la 100 de metri de centru, Casa Dancs are o zonă de relaxare în aer liber și facilități de grătar gratuite în grădină. Toate unitățile de cazare mobilate funcțional sunt dotate cu TV prin cablu. Unele camere sunt prevăzute cu balcon. Oaspeţii de la Casa Dancs au acces la o bucătărie comună bine utilată şi la un living comun, cu TV prin cablu şi zonă de luat masa. Cel mai apropiat restaurant este situat la 150 de metri.
Set in Covasna, 400 m from the ski slope and 100 m from the centre, Casa Dancs features an outdoor seating area and free barbecue facilities in the garden. All functionally-furnished units are fitted with cable TV. Some are also fitted with a balcony. Guests at Casa Dancs have access to a shared, well-appointed kitchen, and to a common living room with a cable TV and a dining area. The nearest restaurant is 150 m away.
Strada Elisabeta 23, Covasna 525200, România
No stars
Situată în localitatea Tulgheș, jud. Harghita, la 20 km de stațiunea Borsec și 20 km de stațiunea Durău, Pensiunea MALVIMEND vă aşteaptă să îi fiţi oaspete în orice perioadă a anului.
Tulgheș Harghita, România
No stars
Pensiunea noastră se situează pe partea superioară a râului Târnava Mare, în mijlocul pădurii, pe muntele Harghita Mădăraş, loc legendar care până în zilele noastre este considerat „muntele sacru al secuilor”. În acest loc, păstrător de datini strămoşeşti, noi vă oferim ospitalitatea tradiţională cu care „secuii întâmpină cu toată căldura inimii pe călători, la un popas în jurul focului”.
Our pension is located on the upper stream of the Târnava Mare river, in the heart of the woodlands of Harghita Madaras, the holy mountain of the Seklers, which symbolizes the faith entrusted to us by our ancestors. Here, in an environment where traditions are kept, the people are renowned for their hospitality, where “ ... Seklers invite the stranger to their fire, but also they give their own warmth”.
Mădăraș, Harghita 537071, România

Pages