Cazare - Hoteluri, Pensiuni. Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Conacul lui Bulică se află în Novaci-Străini, la inceputul şoselei montane Transalpina . Rânca se află la 12 km iar Straja este la 39 km de Conacul lui Bulică. Ansamblul sculptural realizat de Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu este la 46 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Sibiu, situat la 75 km de Conacul lui Bulică. Conacul lui Bulică oferă unităţi de cazare cu acces gratuit la internet WiFi. Parcarea privată este disponibilă gratuit. Camerele de la Conacul lui Bulică sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu.
Strada Schela, Novaci, Gorj 215300, România
No stars
Cabana Transalpina este cea mai inalta si cea mai frumoasa cabana din Ranca. Este situata in Muntii Parang, pe pantele de sud ale varfului Papusa (2136 m), la 1756 m altitudine, la 20 km de Novaci si 25 km de Obarsia Lotrului. Accesul se face de pe Soseaua Transalpina (DN 67C km 34+800), la iesirea din Ranca spre Obarsia Lotrului, la 100 m distanta de la comunicatia rutiera. Cabana se afla langa noua partie de schi cu telescaun Ranca 1, in zona alpina si ofera vedere panoramica asupra intregii zone.
Cabana Transalpina is the highest and the most beautiful chalet in Ranca. It is situated in the Parang Mountains, under the Papusa Peak (2136 m), at an altitude of 1756 m, at 20 km Novaci and 25 km Obarsia Lotrului. The access is by the Transalpina Road (dn 67c km 34+800), at the exit Ranca if coming Novaci (at the entrance if coming Obarsia Lotrului). There are 100 m the asphalt road. It is near the ski lift Ranca 1, in the alpine zone and it offers a panoramic view of the area.
Rânca, Gorj, România
No stars
Vila turistica Phoenix *** este situată la o altitudine de aproximativ 1700 m, în staţiunea Rânca din jud. Gorj, o veti gasi intr-un cadru mirific , aflata la numai 500 m de noua pârtie de ski cu telescaun (vârful Papusa), pe soseaua Transalpina (cunoscut sub denumirea de Drumul Regal sau Drumul Regelui, care a înlocuit denumirea populară de Poteca Dracului). Cazarea este asigurata in 10 de camere cu o capacitate totală de 26 locuri, 6 camere cu trei locuri şi 4 camere cu două locuri.
Rânca, Gorj, Romania
No stars
Pensiunea se afla la intrarea in Ranca la strada pricipala.va pune la dispozitie camere cu pat matrimonial, baie proprie, bucatarii complet utilate, cuptor, gratar, terasa intr-un spatiu generos.
Rânca, Gorj, România
No stars
Imprejurimile sunt un colt de rai, un loc in care natura naste emotii puternice. Aici, protejata de privirea indiscreta a trecatorului, invaluita in piatra si in desisul padurii, se afla o casa de vacanta. Casa Veves, care va deveni casa ta departe de casa, este locul in care vii sa te relaxezi si sa te bucuri de un peisaj montan spectaculos. Te vei bucura de natura indiferent daca ai ales Casa Veves pentru recreere sau pentru un eveniment business, pentru o zi de nastere sau pentru zilele tale de miere, atat de dorite dupa o nunta ca-n basme. Atractii turistice precum lacurile glaciare Ro
Rânca, Gorj, România
No stars
Cabana 2 Baieti Ranca este amplasata in imediata apropiere a partiei principale, calea de acces sper cabana fiind foarte facila (cca 150m de la strada principala).Pozitia si peisajul vizibil din cabana ne recomanda ca fiind o locatie foarte prietenoasa si calduroasa. Cabana are 6 camere ,living incapator,bucatarie complet utilata si 3 bai amplasate pe hol (fiecare baie cu cabina de dus) Cabana este prevazuta cu incalzire centrala ,cablu tv si wi-fi. Camerele sunt incapatoare,calduroase prevazute cu pat matrimonial si tv.
Rânca, Gorj, România
No stars
Cabana Curmături este situată la o altitudine de 1240 metri, pe Valea Mirajului. De la DN 67C te abaţi 7 km din localitatea Tău, sau 24 km din Sugag. Odata ajuns sus, uiti de drumul greu si anevoios si te bucuri de frumusetile zonei, bucatele traditionale din gospodaria Gheorghitei Mihaila. Dupa cateva ore de relaxare si o masa bogata, poti sa te incumeti sa vizitezi frumusetile zonei.
Curmatura is located at an altitude of 1240 meters, Valley mirage. DN 67C from deviating 7 km from your town, or 24 km Sugag. Once up, look hard and difficult road and enjoy the beauty of the area, traditional food from the household Gheorghitei Mihăilă. After a few hours of relaxation and a rich meal, you can dare to visit beauty of the area.
Șugag, Alba, România
No stars
Cabana Serafima este situata la Ranca, fiind foarte aproape de partia de ski. Este dotata cu bucatarie complet echipata, living spatios, 4 dormitoare si 2 bai, avand o capacitate de 10-12 locuri. Pretul pentru o noapte de cazare este de 50 lei/persoana.
Novaci 215300, România
No stars
Casa Deny este situata in orasul Novaci pe drumul care leaga orasul de statiunea Ranca spre Transalpina. Casa dispune de 3 camere duble,o baie,living spatios,incalzire centrala,internet,apa curenta,parcare,foisor in curte unde se poate petrece timpul liber.La un pret avantajos:60 lei
Deny house is situated in Novaci city on the road that connects the city to the resort Ranca Transalpina. The house has 3 double bedrooms, a bathroom, living room, central heating, internet, water, parking, oriel in the garden where you can spend your free time ,at favorable prices
Strada Rânca 42, Novaci, Gorj 215300, România
No stars
Iubitorii de munte nu ar trebui sa ocoleasca aceasta pensiune, fiind un loc situat in mijloul naturii. Aerul curat, posibilitatea de a face drumetii, obiectivele naturale si culturale din zona ne recomanda pentru o vacanta de neuitat. Obiective turistice pe care le puteti vizita sunt urmatoarele: Pestera Muierii, Pestera Polovragi, Manastirea Polovragi, Schitul Icoana, Manastirea Crasna, Statiunea Montana Ranca, operele lui Brancusi din orasul Tg.
Novaci, Gorj, România
No stars
Casa Darius se află la 18 km de stațiunea Rânca și de Transalpina,frumosul Drum al Regelui.De asemenea , în apropiere, se găsesc Peștera Muierilor, Peștera Polovragi și frumoasele mânăstiri Polovragi, Icoana și Crasna.
Strada Hirișești, Novaci, Gorj, Romania
No stars
SITUATA IN RANCA, STR GILORTULUI NR 166 LANGA FOSTA CIUPERCA, IN APROPIERE DE BISERICA DE LEMN SI HOTEL MINA, VILA VIRGILIA VA PUNE LA DISPOZITIE 6 CAMERE CU 12 LOCURI DE CAZARE FULL TIME, ESTE DOTATA CU SALA DE MESE+BUCATARIE SU SNACKAR, FIECARE CAMERA CU BAIE PROPRIE SI TERASA PLUS CUPTOR DE CURTE.
Strada Gilortului 166, Rânca, Gorj, 215300, România