Cazare - Hoteluri, Pensiuni. Contact direct

Cazare -

Booking -

4 ****
O pensiune de patru stele, cu jacuzzi, piscină, 10 camere amenajate tematic, după destinații precum Roma Antică, Arabia Saudită sau Japonia.. La Sărata Monteoru, turiștii ajung în primul rând pentru apele izvoarelor sărate. Însă micul sat dintre coline are și alte atracții. De pildă, dacă vă place istoria, puteți vizita ruinele schitului Negoiță sau șantierul arheologic Cetățuia, unde se găsesc numeroase obiecte din epoca bronzului, sau puteți urca până la Mina de Petrol, unică în Europa, deoarece extracţia ţiţeiului se face prin galerii şi puţuri adânci de peste 300 de metri.
Sărata-Monteoru 332, Buzău, România
No stars
La numai 33 km de orasul Buzau, situat pe DN10 ce duce spre Brasov, Hanul Umbra Lupului te intampina cu un design rustic, natural, atmosfera calda si primitoare. Parte din proprietate a fost construita in jurul anilor 1850 de catre boierul Fintescu. Descendentii acestuia au fost capturati de catre rusi in timpul celui de-al II lea razboi mondial si executati pe proprietate.
Soseaua Ardealului 19, Sat Ciuta, Măgura de Buzău, România
No stars
Pensiunea Diana ofera servicii de cazare,inchiriere completa cu toate dependintele (4 camere,living,sala de mese,bucatarie dotata,terasa,camara) si activitati recreative, plimbari in aer liber cu bicicleta.Fiind o pensiune agroturistica,turistii pot opta sa participe la activitatile gospodaresti (legumicultura si pomicultura),ocazie cu care isi pot umple camara cu provizii de iarna.Putem invata impreuna cum sa faci un magiun de casa,fara zahar,dulceata din fructe de padure.Dar ma opresc aici,sa nu va fac pofta... Putem canta impreuna,seara,acompaniati de chitara,la un foc de tabara sau la un
Strada Vizitii 5, Măgura, Buzău, România
No stars
Pensiunea noastra este o locatie perfecta pentru relaxarea dumneavoastra.Va punem la dispozitie pentru cazare atat camere cat si apartamente foarte spatioase.Pensiunea se afla in centrul statiunii la 3 minute de bazin. Va oferim posibilitatea de a organiza petreceri sau pur si simplu sa va bucurati de momente de liniste si aer curat. Va asteptam cu drag sa apreciati calitatea serviciilor noastre! parerea dvs e cea mai importanta pentru noi!
Sărata Monteoru, Buzău, România
No stars
În inima acestei zone rustice, la dispoziţia turiştilor este Casa de vacanţă „Neagu”, unde cele mai importante detalii ale unui sejur la munte sunt plănuite cu grijă. Vizitatorii care se cazează aici au la îndemână un foişor şi grătar, un leagăn în curte, loc de joacă pentru copii, mese de biliard, mese de pingpong şi un restaurant. Din orice colţ al Casei de vacanţă „Neagu” priveliştea îţi taie răsuflarea, poţi, pur şi simplu să te relaxezi admirând-o la nesfârşit.
Gura Teghii, Buzău, România
No stars
Pensiunea Cetăţuia este situată la 632 m altitudine, pe dealul cu acelaşi nume, la distanţa de 30 km de oraşul Buzău, în comuna Măgura, judeţul Buzău. Drumul este accesibil în orice anotimp şi urcă din DN 10 din localitatea Măgura, către mănăstirea Ciolanu, iar după 3 km se continuă prin pădure, aproximativ 1 km. Locul este unul de poveste, care te va cuceri din primele momente. Liniştea deplină, frumuseţea pădurii, sentimentul de pace care te învăluie, fac din acest loc unul cu totul special.
Măgura, Buzău, România
No stars
Popasul Turistic Orizont – cladire multifunctionala, incadrandu-se in peisajul local prin culorile galben si verde, va sta la dispozitie cu: -cazare-cu maxim 20 de locuri in 4 camere la etajul 2; -restaurant-cu maxim 60 de locuri si bucatarie cu specific traditional (si international daca este cazul) si bar la etajul 1: -sala de petreceri private/sala de conferinte –cu maxim 60 de locuri, -biliard, masa tenis, la parter; Daca doriti sa pregatiti gratar in curte, sa serviti masa in gradina sau in foisor va asteptam cu drag la Pensiunea Orizont – care va asteapta: -cu maxim 12 locuri de
Siriu, Buzău, România