Cazare - Hoteluri, Pensiuni. Contact direct

Cazare -

Booking -

No stars
Pensiunea Pinul Negru din Baile Herculane pune la dispozitia turistilor spatii de cazare moderne, impartite in 6 camere duble si 2 apartamente, fiecare cu baie proprie, aer conditionat, minibar si televizor. De asemenea, pensiunea dispune de o terasa amenajata, restaurant si parcare proprie gratuita, gratar in aer liber etc. Localizare: Pensiunea Pinul Negru este situata in centrul statiunii Baile Herculane, in zona complexelor hoteliere Sind Romania.
Strada Castanilor 10a, Băile Herculane, Caraș-Severin 325200, România
3 ***
Greu de crezut ca veti gasi un loc mai tonic, linistitor,luxuriant intr-o ambianta de frumusete si armonie, aleei cu brazi, zona verde,aer proaspat.
Hard to believe that you find a place tonic soothing, lush in comfortable beauty and harmony, alley brazi, zona verde, fresh air.
Strada Trandafirilor 97a, Băile Herculane, Caraș-Severin, Romania
No stars
Pensiunea Eden este situata in apropierea centrului nou al statiunii Baile Herculane, intr-o zona linistita, cu priveliste spre muntii Domogled, la 100m de un bazin de apa termala si de un centru de recuperare medicala. Facilitati: Pensiunea Eden ofera cazare in 10 locuri de cazare plasate in 5 camere matrimoniale, avand de asemena urmatoarele facilitati: Dotari camere: - pat matrimonial; - aer conditionat; - TV; - Internet WiFi; - baie cu cabina de dus; - uscator de par; - frigider; - prosoape; - papuci; - produse cosmetice; Dotari pensiune: - foisor rustic; - gratar in cur
Strada Vicol 56A, Băile Herculane, Caraș-Severin, România
No stars
PENSIUNEA JOJO " Locul unde povestile devin realitate" .Pensiunea noastra se adreseaza celor care iubesc muntele si natura, celor care doresc sa faca recuperare medicala sau tratament balnear, accupunctura, masaj de relaxare, sa petreaca cateva zile la munte cu familia , sa se relaxeze , sa viziteze, sa faca drumetii, ofera conditii si servicii de 4 stele la preturi de 3 stele.
Strada Pecinișca, Băile Herculane, Caraș-Severin, România
No stars
Garsoniera este situata la 3 minute(mers pe jos) de centrul statiunii si este utilata cu tot ceea ce trebuie:tv(cablu),internet(wireless),boiler(apa calda),fier de calcat uscator de par,aragaz+butelie,frigider.
Băile Herculane, Caraș-Severin 325200, România