Cazare - Hoteluri, Pensiuni. Contact direct

Cazare -

Booking -

3 ***
Pensiunea Baciu, un local ideal pentru iubitorii de natură şi munte. Priveliştile spectaculoase, plimbările călare şi apele termale, cumulate oferă clienţilor noştri experienţe unice, de neuitat. Situată la 2 km de centrul oraşului Topliţa, accesul se face pe drum asfaltat iar parcarea este în imediata vecinătate a pensiunii, fiind gratuită şi păzită.
Baciu Pension, an ideal place for nature lovers. The spectacular views, the horse riding and the thermal water all together offers unique, unforgettable experiences. Situated 2 km from Toplita city center, access is made on asphalt road and parking is in the immediate vicinity of the pension.
Strada Vilelor, Toplița, Harghita, România
No stars
Atmosfera unica, intr-un loc de poveste! Decorul pensiunii este creat cu specific traditional romanesc si dovedeste autenticitate.Pensiune situata la 10 km de Toplita, in localitatea Sarmas, judetul Harghita. Bucurii oferite de un loc pitoresc, un loc retras, autentic si plin de poveste. Un loc primitor, unde pasiunea pentru natura si aventura poate fi valorificata.
Sat Hodosa 1277/A, Sărmaș, Harghita, România
No stars
Ca si numele pe care il poarta, Pensiunea Gyopar (Floare de colt) este situata intr-una dintre cele mai pitoresti zone carstice de la noi din tara, in apropierea izvorului raului Mures. Frumusetea extraordinara a imprejurimilor, linistea care te inconjoara si caldura cu care te vor intampina gazdele pensiunii, fac din pensiunea Gyopar un loc nemaintalnit atat pentru cei ce vin pentru o relaxare totala cat si cei in cautare de aventuri montane!
Strada Garii 18, Izvoru Mureșului, Harghita, România
No stars
CUM NE GĂSIȚI: Casa de Vacanță este situată în defileul Deda – Toplița, în Parcul Natural „Defileul Mureșului Superior”, în comuna Deda, sat.
Sat Filea Nr. 173, Deda, Mureș, România
No stars
Vila este situata in comuna Bilbor, jud. Harghita in mijlocul unei intinse paduri de conifere, fiind cea mai nordica comuna a judetului cu o altitudine cuprinsa intre 900 si 1050 m.
Bilbor, Harghita, România
No stars
Pensiunea agroturistica de 3 stele dispune de 10 locuri de cazare in 3 camere duble si 2 duble/twin dotate cu baie proprie, cablu Tv, internet, living, bucatarie, terasa exterioara, ciubar cu apa sarata si jacuzzi si parcare interioara pentru 5 locuri supraveghere video, gratar, loc de joaca pentru copii
Agrotouristic has 10 beds in 3 double and 2 singles with bathroom, cable TV, internet, living room, kitchen, outdoor terrace and indoor parking for video surveillance 5 seats, barbecue, playground for children
Bistra Mureşului, Deda, Mureș 547206, România
No stars
Pensiunea Banffy este situată într-o zonă de poveste, lângă pădure, oferind o perspectivă calmă și liniștitoare asupra munților Călimani și asupra micului oraș harghitean, Toplița. Pensiunea se află la baza munților Călimani, fiind un punct de plecare spre traseele montane, găsiți aer curat și vă bucurați de natură și aer curat.
Situated in Topliţa, at the feet of Călimani Mountains and Călimani National Park, Pensiunea Banffy welcomes its guests in a relaxing natural landscape.
Strada Măgura 50A, Toplița, Harghita, România