Argeș

1 - 7 din 7
1 - 7 of 7
Strada Paltinului, Pitești, Argeș, România
Restaurant organizari evenimente catering!
Strada Negru Vodă 132, Câmpulung, Argeș 115100, România
Restaurantul "Impreuna” este locul unde puteti savura, intr-o ambianta traditionala cele mai populare si mai gustoase bucate romanesti. Desi este situat la soseaua principala, odata ce intram in gradina restaurantului, vom uita de zgomotul si praful facut de masini si vom putea sa ne relaxam ca intr-o oaza de verdeata. Se află într-o zonă centrală, una dintre cele mai frumoase zone din Campulung Muscel, şi asta pentru că împleteşte într-un mod magnific, toate perioadele de timp. Anonime sau celebre, modeste sau opulente, vechi sau noi, clădirile compun ţesătura orasului, asa cum se prezintă ea în vremurile noastre. Restaurantul ofera o rafinata si încântatoare atmosfera care reflecta caldura si ospitalitatea taranului român. În timp ce privirile va vor fi furate de numeroasele obiecte traditionale , ce decoreaza restaurantul întregind astfel ideea de restaurant autentic românesc, veti putea selecta din meniu, preparate culinare pregatite cu maiestrie de sefi-bucatari , ce va vor fi servite în cel mai pur si autentic stil românesc. Ne mândrim cu faptul ca în restaurantul “ Impreuna ” produsele traditionale românesti sunt facute în casa de bucatarul nostru, dupa retete românesti. Va asteptam cu mare drag in incinta restaurantului nostru !!
Bulevardul Republicii 110, Pitești, România
Sala de jocuri noua in Pitesti care te asteapta sa o vizitezi!!! Oferim jucatorilor o mare varietate de jocuri si posibilitatea de a castiga multi bani.
Calea Craiovei 42, Pitești, România
Restaurant Green, organizează party pentru tine și cei dragi! Te-ai gândit că ar fi cazul să faci nuntă? A venit vremea unui botez? Împlinești o frumoasa vârstă? Sau ai un alt eveniment important din viata ta? Ei bine, ai găsit locația potrivită pentru a-ți petrece seaea de neuitat!!! Nu evita,contacteaza-ne l nr 0766287338, sau cauta-ne pe pagina oficiala "restaurant "Green"
Strada Armand Călinescu, Pitești, România
Singurul local de tip fast food din oras ce prepara produse dupa retete autentic arabesti preparate express ib fata clientului
Strada Radu cel Frumos, Mioveni, Argeș, România
shine cafe bar
Strada Victoriei 16, Pitești, Argeș, România
The Bibliotheque - a coffee, wine and food bistro, a spectacular terrace, a fully renovated interior with art-deco influences and a surprising menu will turn your outings to the city in fascinating experiences. Plus with fine drinks perfectly synchronized with the menu, and special desserts created for you. On the big street next to the library, a spectacular urban experience awaits you.
Bibliotheque - Coffee, wine and food bistro, o terasa spectaculoasa, un interior complet renovat cu influente art-deco si un meniu surprinzator iti vor transforma iesirile in oras in experiente fascinante. Plusam cu bauturi fine perfect sincronizate cu meniul, si deserturi special create pentru tine. Pe strada mare, langa biblioteca, te asteapta o experienta urbana spectaculoasa.