Bacău

1 - 7 din 7
1 - 7 of 7
Strada Ștefan cel Mare 2, Bacău, România
"CAOS GRATAR" este primul gratar pe carbuni din Bacau, cu o varietate de carnuri, pregatite pe gratarul situat perfect vizibil pentru toata lumea. Vrem ca locatia noastra, "CAOS GRATAR", sa fie locul plin de caldura si bungust, in care oaspetii nostri sa se relaxeze uitand de reguli si sa manance sanatos.Gratarele noastre delicioase sunt produse din carne de cea mai buna calitate, aleasa cu grija de noi. Fideli principiului conform caruia mancarea buna este pregatita din ingrediente de calitate, facem eforturi zilnice pentru a ne aproviziona exclusiv cu produse selectionate. Daca doresti sa ne descoperi, te asteptam in locatia noastra din Str.Stefan cel Mare nr.2, langa Curtea de Apel.
Strada Costache Negri 217A, Târgu Ocna, Bacău, România
Locul ideal pentru distractii Club Anda gazduieste cele mai interesante petreceri ... vino in interiorul Motel Anda Tg Ocna
Traian, Bacau, România
A place where fun is always first and the coffee is the best in town!
Un loc unde distracția e mereu pe primul loc iar cafeaua e cea mai bună din oraș!
Strada Mărăști 10, Bacău, România
Locatia este situata in centrul orasului Bacau,produse de top,design Antique,atmosfera vesela si...restul asteptam sa spuneti voi! Va asteptam cu drag!
Str. Ferdinand 282C, Nicolae Bălcescu, Bacău, România
Situat la doar 15 minute de centru orasului BACAU si la mai putin de 10 minute de Aeroportul International Bacau, Restaurant REGENS este locul unde linistea si ambianta te vor face sa revii pentru a petrece momente frumoase. Daca doresti sa te retragi din aglomeratia urbana pentru a savura o mancare traditionala special pregatita de maestrul bucatar, iti oferim ospitalitate, calitate dar si portii generoase de mancare. Terasele sunt ferite de zgomotul orasului. Aici poti sa simti adierea vantului sau sunetul apei din fantana arteziana. Aceste spatii iti ofera intimitatea de care ai nevoie pentru a trece peste zilele toride sau noptile lungi de vara. Cu o capacitate de pana la 300 de persoane, iti punem la dispozitie o sala perfecta de evenimente pentru diferite ocazii din viata ta: nunta, mese festive, botezuri, zile onomastice, intalniri de afaceri, evenimente corporate, petreceri private. Restaurant Regens va ofera servicii de catering si logistica pentru evenimente private la locatia dumneavoastra: nunti, botezuri, aniversari, praznice. Suntem constienti de importanta fiecarui eveniment si de aceea ne tratam fiecare client cu respect si seriozitate, pentru ca in final sa depasim asteptarile. Daca doriti sa serviti o mancare gustoasa si sanatoasa in fiecare zi, la locul de munca impreuna cu colegii, Restaurant Regens va ofera la sediu firmei dumneavoastra o gama variata de preparate din bucataria romaneasca. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati. Transportul este gratuit la comenzi de peste 10 meniuri.
E574, Luizi - Calugara, Bacău, România
Hanul Lui Rares - Hangiul Rustic @facebook https://www.facebook.com/Hanul-Lui-Rares-Hangiul-Rustic-953618841353020/ Inn - restaurant, cafe- bar, nightclub. Specific Romanian location offering a range of Romanian tradtional dishes and beverages. On demand, we organize festivities of any kind.
Hanul Lui Rares - Hangiul Rustic va ofera un complex comercial, restaurant, bar si o discoteca unde va puteti petrece timpul liber. Specific: traditional romanesc. La cerere, se organizeaza nunti, botezuri, zile onomastice, petreceri.
Strada Alexei Tolstoi 14, Bacău, România
Organizam evenimente in locatia noastra cat si in regim catering. Locatie de 3 stele cu capacitate 120 locuri. Ne gasiti pe strada Alexei Tolstoi nr. 14 in Bacău.