Brașov

1 - 20 din 20
1 - 20 of 20
Strada Morii 23, Cristian 507055, România
Time to say “Yes”. Yes for love, yes for life, yes for success, yes for excellence. We say it every day. And we have a place meant to make each of them worth it. Therefore, let us introduce you to “Edelweiss”, our 210- seat saloon, where you can enjoy your big day, and relish mouth-watering dishes in our a la carte restaurant or the one dedicated to ceremonies.
Pentru seara cea mare, de nuntă, botez sau întâlniri cu familia ori colegii, Salonul Edelweiss are loc îndestulat de ospăț și dănțuit pentru 210 de meseni, oferind bucate alese, pentru toate gusturile, în restarantul a la carte sau cel destinat ceremoniilor. Aici va așteptăm, dragi oaspeți, să vă bucurați la fiecare pas de fericita împreunare a vremurilor demult apuse cu cele care de-abia acum răsar.
Strada Zizinului 6, Brașov, România
Shop&GO, all of them are fresh and almost all are made by us. You should give it a try!
Fără loc de servire în incintă, sosuri preparate de noi din rețete proprii. Vă așteptăm cu drag!
Strada 13 Decembrie 72, Brasov 500199, Romania
~ Rotmans restaurant was founded in 1992. Since then it has attracted many clients, being an interest point because of its originality and services. Located near the center of Brasov, is distinguished by its architecture inspired by the Romanian art and tradition . ~ Rotmans terrace, an oasis of greenery, is the ideal place to relax and discuss quietly .The atmosphere is relaxing, perfect for (pizza) for lunch and dinner outdoors.
~ Restaurantul Rotmans s-a infintat in 1992. De atunci si pana azi localul a atras tot mai multi clienti deoarece reprezinta un punct de atractie prin originalitate si serviciile oferite. Situat aproape de centrul Brasovului, se distinge prin arhitectura inspirata din arta si traditia romaneasca. ~Terasa Rotmans, o adevarata oaza de verdeata, este locul ideal pentru a te relaxa in susurul apei si a discuta in liniste. Atmosfera este relaxanta, ideala atat pentru (pizza) un pranz cat si pentru o cina in aer liber. Decorata in stil rustic si cu o capacitate de 120 de locuri, terasa te face sa te gandesti la urmatoarea vizita in local. ~ Barul cu o capacitate de 80 de locuri este ideal pentru o intalnire de afaceri, pentru o iesire cu prietenii (pizza), dar si pentru o intalnire romantica. Barul este dotat cu instalatie de aer conditionat si purificatoare de aer. ~ Restaurantul iti ofera posibilitatea de a organiza orice fel de intalniri, petreceri, nunti, mese festive. Cu o capacitate de 70 si 150 de locuri în saloanele de evenimente , Rotmans te scapa de problema cautarii unui spatiu incapator (se asigura camere pentru miri și bebeluș la botezuri) (In plus se imbraca gratuit scaunele cu Huse) Ornat in stil rustic, restaurantul cat si salonul de nunti, este ideal pentru organizarea de evenimente de orice fel. Invitatii evenimentelor au acces la Terasă. Adresa Completă : Strada 13 Decembrie 72, Brasov 500199, Romania Numere de telefon : 0744 695 446 0268 561 356 Pagină Web: http://www.rotmans.ro/ Rețele Sociale : https://www.facebook.com/Rotmans.Restaurant.Brasov/ rotmans92(Twitter)
Sushi Ya, Piața Sfatului 27, Brașov, România
Open in the autumn of 2012 in the center of Brasov, Sushi YA is serving the best sushi in town. You don't have to belive us, come, taste and you'll be surprised in a pleasant way.
Deschis in toamna anului 2012 in centru Brasovului, Sushi YA prepara cel mai bun sushi din oras. Nu trebuie sa ne crezi, vino gusta si vei ramane surprins placut.
Brașov, România
Premii săptămânale garantate plus băutură la alegere și țigară electronică din partea casei ! Indiferent de oră sau de zi, te așteptăm 24/7 pentru câștiguri și distracție garantată ! Te aşteptăm să câştigi ! Vino și tu !
Strada Lungă 75, Brașov 500035, România
Locatia este situata aproape de centrul orasului, cu o capacitate de 75 de locuri. In locatie se desfasoare evenimente diversificate incepand cu seri de Karaoke, Party , Folk, Muzica live etc in functie de tematica seri.
Strada Traian Grozăvescu 2, Brașov 500091, România
Someone asked us why a client should chose our restaurant other than another. It would be an unic experience with an unic product. We want To delight You with The Most interesting Way To eat pizza: pizza Rotolo. This makes The difference. A wrapped pizza in a Very Thin " lipie " made of dought , manualy. We are expecting You :-)
Cineva , odata, ne-a intrebat , de ce un client ar trebui sa aleagă sa mănânce în pizzeria noastră. Ar fii o experiență unică, cu un produs unic. Vrem sa va delectam pupilele gustative cu cel mai interesant mod de a manca pizza, unic în Brașov , pizza Rotolo. Asta ne diferențiază pe noi. O pizza rulată intr-o lipie foarte subțire făcută din aluat de pizza ,manual. Va așteptăm cu mare drag :-)
Strada Negoiu 14, Brașov, 500002, Romania
Millenium Pub&Cafe Brașov
Millenium Pub&Cafe Brașov
Strada Pelicanului 5, Brașov, România
Restaurantul Colibri a aparut in anul 2016 in luna aprilie. Este prima cantina aparuta in noul cartier Avantgarden 3, care va intampina cu preparate proaspete si gustoase. In cadrul Restaurantului Colibri gasiti cele mai variate tipuri de mancare, preparate de bucatari profesionisti. Restaurantul Colibri a fost creat din dorinta noastra de a consuma mancare de calitate, buna si iefina. Ne-am dorit sa iesim din specificul normal de "cantina" asa incat designul este unul foarte elegant intr-o locatie placuta. Suntem interesati de parerile clientilor nostri, asadar daca nu ai gasit in meniul nostru preparatele dorite, nu ezita sa ne comunici si vom tine cont de sugestiile tale! Va asteptam cu drag la noi, asta pentru ca dorim sa va convingeti singuri de calitatea mancarii si de ambianta. CATERING FIRME Restaurant Colibri va ofera servicii de catering dedicate ocazilor speciale organizate de compania pe care o reprezentati. Stim cat de important este timpul pentru dumneavoastra, astfel ca venim in intampinare cu o oferta dedicata evenimentelor tip corporate. Dispunem de resursele necesare pentru a raspunde celor mai exigente asteptari, atat cu privire la serviciile oferite cat si in ceea ce priveste volumul preparatelor culinare comandate.
Strada Michael Weiss 4, Brașov 500031, România
Our restaurant is the perfect place to feel the Japanese spirit transmitted by our Japanese chef trough his best dishes. Come and enjoy our friendly atmosphere which makes you feeling like home.
Tempura Komachi este un restaurant cu specific japonez, primul restaurant deschis de un japonez in Brasov. Conceptul nostru este de a oferi calitate, atmosfera placuta si servicii impecabile!
Strada Republicii 18, Brașov 500030, România
Va asteaptam in fiecare zi sa va bucurati de gusturile rafinate ale bucatariei romanesti si internaționale,într-un ambient plăcut și restrâns
Piața George Enescu 2, Brașov 500031, România
Teatrul Particular Braşov anunță fost înființat în iunie 2010 de actrița Dorina Roman. Singurul Teatru independent din Brașov, cu un repertoriu bogat și variat de la spectacole de teatru până la spectacole de revistă și one woman show -uri.Actori dedicați artei spectacolului, cu dragoste pentru Teatru și Public. Rezervari 0799 977 357
Bulevardul Victoriei 14, Brașov, România
A welcoming place with great music products and food quality brand New York Cafe
Un loc primitor, cu muzica ,produse si servire de calitate marca New York Cafe
Strda de Jos 6, Racoș, Brașov, România
ESTE IDEAL PENTRU PETRECERI ,CHEFURI SI ESTE FOARTE IEFTIN.
Bulevardul 15 Noiembrie 9, Brașov, România
Intr-o atmosfera intima dar plina de potential, aici e locul perfect pentru evenimente, aniversari, petreceri.
Bulevardul Libertății 4, Predeal 505300, România
Un nou concept unde iti poti petrece timpul liber. Café Lounge
Strada Johann Gött 2, Brașov 500025, România
Va asteptam cu un meniu diversificat, cu specific italian.
Piața George Enescu 9, Brașov 500031, România
Cardboard Café
Cafeneaua din carton
Strada Aninoasa 5, Brașov, România
A spot where the pleasure of eating is an invitation to savor in one place the traditional and the modern, the exquisite and popular, sweet and bitter, for unusual textures and exquisite flavors. In our restaurant you will feel as guests and enjoy the hospitality and flavors of our dishes that offer a wide variety of flavors blending the best Romanian and international tradition.
Un loc în care plăcerea de a mânca este o invitație de a savura într-un unic loc tradiționalul și modernul, rafinamentul și popularitatea, dulcele și amarul, pentru a obține texturi neobișnuite și arome delicioase. In restaurantul nostru vă veți simți ca invitați și vă veți putea bucura de ospitalitate și savoarea bucatelor, care oferă o gamă largă de gusturi ce îmbina cea mai bună tradiție românească și internațională.
Strada Unirii 19, Predeal 505300, România
You can find the restaurant inside the property Vila Smaranda
Restaurantul se afla in incinta proprietatii Vila Smaranda