Buzău

1 - 6 din 6
1 - 6 of 6
Strada Mihai Eminescu 2bis, Râmnicu Sărat, Buzău, România
Bella Italia te astepta in Ramnicu Sarat, la doar 300 m de drumul european E85. Intr-o atmosfera primitoare, beneficiind de un numar de peste 150 de locuri, Pizzeria Bella Italia si-a obisnuit clientii cu mancaruri italienesti savuroase si o servire impecabila. O desfatare pentru ochi si o explozie de gusturi, asa definesc clientii nostrii produsele Cofetariei Bella Italia Ramnicu Sarat, un serviciu ce a intrat in sufletele clientilor inca de la deschiderea locatiei. In timp ce copilul tau se distreaza la petrecrea Bella Bambini, poti profita de facilitatile oferite de complexul sportiv: terenuri de minifotbal, fotbal, tenis de camp sau te poti racori in piscina.
Strada Ion Besoiu, Buzău, România
We offer top products using only fresh ingredients and quality. We are waiting for you in our restaurant or order by phone or online and in no time the order will be honored at the desired address We answer your smile every day !!
Va oferim produse de top folosind numai ingrediente proaspete si de calitate. Va asteptam cu placere in restaurantul nostru sau comandati telefonic sau online si in cel mai scurt timp comanda va fi onorata la adresa dorita Raspundem in fiecare zi de zambetul tau!!
Bulevardul Unirii 18, Buzău, România
Cafe Bar: a warm location, where you will relax! You can drink excellent coffee, listen to music, play rummy, cards or backgammon! We also offer a wide range of alcoholic and soft drinks!
Cafe Bar: o locatie calduroasa, in care va veti relaxa! Puteti bea o cafea excelenta, asculta muzica, juca rummy, carti sau table! De asemenea va oferim o gama variata de bauturi alcoolice si racoritoare!
Bulevardul Unirii, Buzău, România
Cafenea situata in centrul orasului Buzau.Se pare cu cele mai bune preturi
Bulevardul Nicolae Bălcescu 50, Buzău, România
https://www.facebook.com/Expozitia-de-baza-Muzeul-Judetean-Buzau-375424092829137/?fref=ts http://www.muzeubuzau.ro/
Mânzălești, Buzău 127335, România
O locatie noua un nou stil muzica noua seara de seara petreceri pana in zori plus multe alte oferte speciale