Cluj

1 - 20 din 26
1 - 20 of 26
Strada Kovács Dezső, Cluj-Napoca, Cluj, România
Club 30 Plus is possibly one of the oldest pub's in Cluj Napoca,we are trying to offer the public a various possibilities of socialising and having fun. 30 Plus was opend in June of 2001 and since then it's open non-stop.30 Plus is a place where the clients socialize,dance,sing,and have fun.
Clubul 30 Plus e poate unul dintre cele mai longevive localuri din Cluj, încercând să ofere publicului celui mai variat ceea ce caută de la un loc pentru socializare și distracție. 30 Plus a fost deschis in actualul format in iunie 2001,de cind functioneaza neintrerupt. 30 Plus e un loc unde clientii socializeaza,se distreaza, cinta, danseaza, intr-un cuvint se poarta natural. E un club fara fitze, unde fiecare client este apreciat pentru ceea ce este el si nu pentru felul in care este imbracat. Muzica pe care o promovam este muzica retro, pentru ca in muzica retro se vor regasi si cei de 20, 30, 40, 50,sau 60 de ani. Ascultand aceasta muzica nu se poate sa nu gasesti piese care sa-ti spuna ceva, sa-ti aduca aminte de cineva. Organizam saptaminal party-uri tematice in weekend, iar miercurea este zi de karaoke.De asemenea organizam petreceri pentru firme sau petreceri private.Locatia este amenajata in stil rustic, cu mult lemn ce confera o caldura avand ca si piesa de rezistenta un semineu functional langa care poti savura o bautura calda in lunile reci.
Strada Constantin Brâncuși 114, Cluj-Napoca 400462, România
https://www.facebook.com/bas4tattoo4piercing4caffe/
TATTOO / PIERCING / CAFFE / GARDEN / ART SOCIETY / FRIENDS
Bulevardul Eroilor 18, First floor, Cluj-Napoca, România
Le General Cafe-Pub is a 10 year old central live music venue serving international and original drinks and cocktails, as well as draught lagers, premium wines, and imported brews. It hosts various music concerts, ranging from rock'n'roll to modern freejazz, DJ party nights, acoustic evenings, and stand-up performances. 'Acoustic Tunes' - every Wednesday, 9pm - Acoustic concerts (covers & original) 'Support Your Local Artist' - every Thursday, 9pm - Multicultural concerts - presenting the emerging local bands (original)
Le General Cafe-Pub este, de 10 ani, o locatie centrala cu muzica live, drinkuri si cocktailuri internationale si originale, bere la draft, vinuri premium si importuri. Gazduim diverse concerte de muzica, de la rock'roll la jazz modern, petreceri cu DJ, seri acustice, precum si spectacole de stand-up. 'Acoustic Tunes' - in fiecare miercuri, 9pm - concerte acustice (cover si original) 'Support Your Local Artist' - in fiecare joi, 9pm - concerte multiculturale - va prezentam muzicienii si formatiile locale emergente (original)
Teodor Mihali nr.9 Cluj Napoca
La Rocca organizeaza evenimente si mese festive intr-o ambianta placuta la preturi foarte accesibile. Localtia dispune de o terasa deosebita, pizzerie si restaurant cu o capacitate d 60 de locuri, o terasa privata, caffe-bar si pariuri sportive. Impreuna cu prietenii putetu urmarii meciurile la un videoproiecor amplasat pe tersa sau va puteti destinde la o partida de ping-pong.
Calea Dorobanților 24, Cluj-Napoca 400000, România
De secole, gurmanzii din întreaga lume sunt fascinaţi de farfuriile pline de culoare, savoare şi sănătate. Toate acestea, alături de dinamica spectaculoasă a mânuirii wok-ului, ne-au fascinat şi pe noi. De aceea am ales să împărtăşim cu voi o experienţă culinară unică, în care vechiul şi noul se îmbină armonios într-o fantezie încântătoare a aromelor.
Strada Constantin Brâncuși 112, Cluj-Napoca 400000, România
Ruby Club va aduce un nou concept pe piata cluburilor din Cluj-Napoca. Este prima locatie care functioneaza in regim de Night Club...pe timpul zilei. Preturile noastre sunt reduse cosiderabil,fata de cluburile de noapte,dar serviciile sunt 100% aceleasi. Va asteptam sa va convingeti ca petrecerile nu se termina in fiecare dimineata:) Domnisoarele noastre dansatoare si hostesse va asteapta zilnic sa savurati o cafea delicioasa in compania lor.
Strada Avram Iancu 421, Florești. Cluj, România
Restaurant L'Aperitivo Cu bucateria Romaniasca si Italiana va astept de marti pana duminica intru un ambient liniste si meniul alese ... Organizam zile de nastere...botezuri...si orice tip de eveniment capacitatea 80 de persoane ... meniul de la 65 RON In fiecare vineri a saptamani avem oserata cu muzica live de petrecere
Strada Cardinal Iuliu Hossu 27, Cluj-Napoca 400000, România
Restaurant cu specific italian situat in centrul orasului Cluj Napoca in apropierea Parcului Central va oferim specialitati de peste proaspat ,paste ,pizza si deserturi siciliane
Strada Avram Iancu 492-500, Florești 407280
Traditie si pasiune! Te asteptam zilnic in locatia noastra, care este amplasata la Vivo, Cluj Napoca. Cum ne gasesti? Simplu! Este locul care aduce in mijlocul Food Court-ului un pic din Italia. Fiind un restaurant cu specific meditereaneean, mancarurile pe care le vei gasi la Cibo, te invita sa faci o calatorie culinara in aceasta zona, cu accent pe Italia, tara pastelor si a pizzei. Produsele noastre sunt alese intr-un mod responsabil pentru a oferi gustul dominat de arome din trecut, din ingrediente si parfumuri vechi si mereu noi, amalgamate majestuos dintr-o portie de paste, parca din inima Italiei. Militam pentru preparate gatite pe loc! #cucinafresca
Bulevardul Eroilor 3, Cluj-Napoca 400000, România
SoupeR e un local din centrul Clujului care am deschis in 2013, unde gasești mâncare proaspătă și sănătoasă, la prețuri rezonabile. Clientela este formată, în marea ei majoritate, din corporatiști și oameni ocupați, care preferă mâncarea take away. La SoupeR, 70-80% dintre supe, sandwichuri si salate sunt vegetariene, iar meniul se îmbogățește și se diversifică zilnic, încercând să se adapteze cerintelor clientelei. Vrem să fundamentăm un brand, iar numele de Souper să devină sinonim cu mâncarea proaspătă și bună, la un preț accesibil. Teoria noastră este că în ziua în care nu îi satisfaci pe clienţi, în aceeaşi zi îi pierzi. Dispunem în prezent de un reţetar de peste 100 de supe. De asemenea, la fiecare două zile încearcăm să oferim clienţilor o supă tradiţională, supe condimentate, picante, mai dulci, pentru toate gusturile şi în primul rând să fie cât mai sănătoase Supele sunt făcute fără făină şi cât mai puţine care să conţină cartofi. Încercăm să folosim smântână vegetală şi să oferim supe pe care să le mănânce şi veganii.
Strada Memorandumului 4, Cluj-Napoca 400000, România
Sultan Döner este un streetfod cu specific turcesc unde chifla si lipia este intotdeauna proaspata si calda , acestea fiind preparate pe loc in fata ta!
Bulevardul 21 Decembrie 1989 82, Cluj-Napoca 400124, România
They say that in MaramureS the hosts are welcoming, the houses beautiful and the food - as much as you can carry with you. Whosoever comes upon Casa Maramureșeanǎ returns to their home delighted and recommends the place to everyone they know. Casa Maramureșeanǎ stands out with its good food whose fame has been heard of even across the borders. For the people of Maramureș, a hungry person is an unhappy person and so the Maramureș hosts will always be close to you ready to fill your plate again the moment you manage to finish your food.
Se spune cà În Maramures gazdele sunt primitoare, casele frumoase iar mancarea, cat poti duce. Cine Ajunge la Casa maramureseana se intoarce incantat si recomanda locul tuturor cunostintelor. Avantajul Casei Maramuresene este mancarea buna, careia i s-a dus zvonul si peste granitele tarii. Pentru maramureseni, un om flamand este un om nefericit, asa ca, gazdele vor fi intotdeauna in preajma ta, gata sa-ti umple farfuria din nou, in secunda in care ai reusit sa o golesti. Si, daca refuzi o noua portie, e posibil sa se simta jigniti. Asa ca, daca vii la casa Maramureseana, adu-ti pofta de mancare cu tine!
Calea Victoriei 19, Turda 407405, România
Cauți ceva nou va așteptam sa ne treceri pragul!!! Aveți nevoie de o relaxare totala va așteptam cu drag!!! Singurul loc din oraș unde poti savura o narghilea ca la ea acasă!!! Si multe alte surprize va așteaptă la noi!!!!
Strada Traian Vuia 248, Cluj-Napoca 400000, România
Restaurant.
Șaula, Cluj, România
Restaurant Andreiuta este la o mica distanță de Barajul de la Fantanele , este un restaurant micuț care încerca din toate punctele de vedere sa mulțumească clienții . Sus avem 3 camere , și baie la comun .
Bulevardul Eroilor 19, Cluj-Napoca 400000, România
It's all about Love.Peace.Coffee.
Coloram viata prin dragoste si atmosfera. Love.Peace.Coffee.
Sigma Shopping Center, Strada Republicii 109, Cluj-Napoca 400000, România
Restaurantul SUBWAY din Sigma Shopping Center te asteapta cu sandwich-uri preparate din ingredinte atent selectionate si legume proaspete.
Calea Moților 131, Cluj-Napoca 400000, România
Servicii oferite: PICKUP si DELIVERY
Kebapci a apărut pe piaţă în 2014 şi oferă clienţilor servicii de o calitate superioară, produse proaspete, alese cu grijă. Pentru că suntem pe piaţă datorită clienţilor noştrii mulţumiţi, vă așteptăm cu păreri şi sugestii care ne vor ajuta să mergem şi mai departe.
Piața Ștefan cel Mare 2-4, Cluj-Napoca 400000, România
Este un local familial cu specific spaniol. Se afla in incinta Operei Romane din Cluj Napoca, avand privilegiul unei locatii ultracentrale si tot o data oferind o ambianta intima. Preparatele culinare sunt gatite cu suflet chiar de catre patroni, iar vinul... este pur si simplu exceptional (vin de RIOJA - cea mai prestigiosa regiune viticola a Spaniei - la preturi modeste).
Sânpaul, Cluj, România
TGC is a Golf Club and Golf Course in Sanpaul, Cluj area, into an magnific area offering a challenging golf experience to all golfers and those who enjoy nature with the golf specific setup and quality. Friendly approach of all members makes all visitors feel welcome, receiving all support if they show the interest on the game.
TGC este Club si Teren de Golf in Sanpaul, jud. Cluj, intr-o locatie magnifica care ofera o experienta deosebita pentru jucatorii de golf si cei care se simt bine in natura cu amenajarile si calitatea oferita de un teren de golf. Atitudinea prietenoasa a tuturor membrilor clubului face ca toti vizitatorii sa se simta bineveniti, care vor primi indrumare in cazul in care sunt interesati de acest sport.

Pages