Maramureș

1 - 7 din 7
1 - 7 of 7
Bulevardul Independenței, Baia Mare, Maramureș, România
Burgers made only with fresh and local ingredients. The meat we use is 100% beef purchased every morning from local shops. Bread rolls are produced by a local bakery and delivered daily.
Burgeri facuti doar din ingrediente proaspete si locale. Folosim doar carne de vita, necongelata, achizitionata in fiecare dimineata de la magazinele locale. CHiflele de paine sunt produse de o brutarie locala si livrate zilnic .
Strada 1 Mai 8, Baia Mare, Maramureș, România
Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» tezaurizează și prezintă public creația artistică produsă în Centrul Artistic Baia Mare începând din 1896 până astăzi, prin lucrări de pictură, grafică, sculptură și fotografie de artă create de peste 3.000 de artişti vizuali din România şi din spaţiul internațional (Ungaria, Germania, Polonia, Austria, Rusia, Elveția, Serbia, Slovacia, Croația, Slovenia, iar mai recent din Argentina, Bulgaria, Ucraina, Republica Moldova, Olanda, Italia etc.).
Strada Bogdan Vodă 5, Sighetu Marmației, Maramureș, România
Coffee Factory este chintesenta experientei mele in domeniul cafelei. Am inceput ca inginer de espressoare profesionale, un job aproape inexistent in Romania, si incet incet dar sigur am fost cucerit de complexitatea acestui domeniu. Din dorinta de a imbunatati calitatea cafelei si de a furniza servicii profesionale am decis sa achizitionam un prajitor. De ce un prajitor? Ce insemna cafeaua proaspat prajita? Inseamna savoare, energie, aroma puternica, miros parfumat, tot ceea ce trebuie sa simti datorita complexitatii fiecarei cafele, aromei proprii si originii. De aceea recomandam cafeaua proaspat prajita coroborata cu beneficiile dovedite stiintific; de aceea importam cafea 100% Arabica cu origine controlata, cum ar fi : Brazilian Santos, Ethiopian Yirgacheffe, Kenya AA, Costa Rican Tarrazu, Sumatra Mandheling, Colombian Supremo. Consumatorul roman a avut nefericirea de a fi lipsit de alegeri si informatie - nu este vina lui, asa am crescut, o perioada de 50 de ani foarte dificila in care cafeaua era unelta de contrabanda. Noi venim in intampinarea lui aducandu-i calitate, informatie, diversitate incercand sa cultivam si sa ne conformam gustului fiecaruia. Acest trend a aparut relativ recent si se pare ca alunga umbra celor 50 de ani. Ne straduim sa va aducem cat mai multa calitate si prospetime, de aceea avem si servicii de “Roast On Demand” pe langa celebrul “Freshly Roasted”, sa acoperim necesitatile dumneavoastra, sa va indrumam si sa va sustinem cu cunostintele si “Know How”-ul nostru. Loc pentru oameni faini, cafea BIO preparata artistic folosind inginerie de ultima ora, miros placut de cafea+fructe+croissante+sandviciuri. Concerte live, karaoke, video-proiectii. Singurul loc din Sighet cu cafea proaspat prajita (detinem sigura prajitorie de cafea din oras).
DN19, Câmpulung la Tisa, Maramureș, România
Cafenea cu terasa exterioara
Bulevardul Unirii 5, Baia Mare, Maramureș, România
Personalul nostru pozitivi si cu zambetul pe buze, este permanent la dispozitia clientilor cu servicii de inalta calitate, promptitudine, seriozitate si mult profesionalism. Pentru ca la noi calitate este pe primul loc, in salile noastre gasiti echipamentele de joc performate, de ultima generatie, ale celor mai importanti producatori internaționali –Novomatic, EGT, Baum precum si echipamente productie proprie.
Sârbi, Budesti, Maramureș, România
Trout Alina is located in Serbian exactly Valley Cosău .At our restaurant you will be delighted with our cook's specialty fresh fish, cold water increased mountain trout own. Besides trout, which is the specialty of the house, there are other dishes that are prepared area with special care using organic ingredients purchased from small producers in our .Restaurantul area consists of a hall with a capacity of 75 seats, which may allow hosting events. In summer, meals can be served outdoors on the restaurant terrace with tables and rustic wooden chairs.
Pastravaria Alina este situata în Sârbi mai exact pe Valea Cosăului .La Restaurantul nostru vă vom încântă cu specialitatea bucătăresei noastre preparate din peste proaspăt,crescut în apă rece de munte în pastravaria proprie . Pe lângă păstrăv,care este specialitatea casei ,avem și alte preparate specifice zonei care sunt pregătite cu o atenție deosebită,folosind ingrediente bio procurate de la mici producători din zonă .Restaurantul nostru este compus dintr-o sală având o capacitate de 75 de locuri ,fapt ce poate permite găzduirea de evenimente . Pe timp de vară ,masa se poate servi în aer liber pe terasa restaurantului cu mese și scaune din lemn rustice.
Bulevardul Unirii 5, Baia Mare, Maramureș, România
Fast food evolution Baia Mare este un fast food cu renume in Baia Mare, unde gasiti mancare foarte buna. Ceva pentru care merita sa incalci regulile!