Neamț

1 - 10 din 10
1 - 10 of 10
Târgu Neamț, Neamț, România
Restaurant Rotisor, tg Neamt- a place located in the center of the city, where you can have a real coffe, enjoy your favorite food, or you can just spend some time with the dear ones. We invite you !
Restaurant rotisor, Tg Neamt - un local situat in centrul orasului, unde puteti servi o cafea adevarata, savura mancarea preferata, sau doar sa va petreceti timp la un suc, cu cei dragi. Va asteptam !
Bulevardul Republicii 27, Piatra Neamț, Neamț, România
Step Cafe' = magazin de cafea proaspata (boabe, macinata sau verde) si de asemeni coffee to go (cafea preparata servita la pachet).
Piața Ștefan cel Mare 18, Piatra Neamț, Neamț, România
CuSos va asteapta in Piatra Neamt pe strada Stefan cel Mare nr. 18 (pe colt de magazinul Altex) sa serviti cele mai gustoase si proaspete produse, atent preparate de angajatii nostri: shaorma la lipie sau farfurie, meniu crispy, pui shanghai, snitel de pui, cordon bleu sau aripioare, hamburger si kebab, o delicioasa salata de pui, cu ton, greceasca sau asortata de vara, produse de post si deserturi alaturi de bauturi racoritoare preparate dupa reteta proprie: limonada, citronada si suc de mere. Va asteptam cu mic, cu mare pentru ca la CuSos totul e gustos!
Str Stefan cel Mare nr 17,Roman,Neamt Romania
Preparatele noastre respecta specificul unui adevarat bistro,caracterizat prin mancaruri gustoase si rafinate.
Shopping City Piatra Neamț, Bulevardul Decebal, Piatra Neamț, Neamț, Romania
Din dorinta de a oferi parintilor o solutie adecvata pt ocuparea timpului liber al copiilor, am deschis portile la "Paradisul Copiilor"-loc de joaca si de petreceri! Parinti la randul nostru, suntem hotarati sa punem la dispozitia micilor nostri vizitatori un spatiu de joaca plin de surprize distractive dar si educative, o lume fericita doar pentru copii! Avem si o veste ce va va bucura! Paradisul Copiilor pregateste pt sezonul estival un loc de joaca exterior pt copiii de toate varstele! Tobogane, leagane, labirinturi, ateliere de creatie si bineinteles aniversari in aer liber!!!
Shopping City Piatra Neamț, Bulevardul Decebal, Piatra Neamț, Neamț, Romania
Povestea Bulevard surprinde o lume moderna, in care bunul gust este la loc de cinste.Cadru relaxant si antrenant, cafeneaua invita la dialog si timp petrecut intr un mediu extrem de placut.Cafeneaua aduna in acelasi loc oameni cu preocupari si pasiuni din cele mai variate!Este locul de intalnire al celor care apreciaza delicatetea, discretia si calitatea sub toate formele ei!
Bulevardul Mihai Eminescu, Piatra Neamț, România
Bistro Rawissant este primul local din Piatra Neamt care ofera mancare si dulciuri exclusiv din ingrediente vegetale. Zilnic avem un meniu gatit format dintr-o supa si un fel principal, in fiecare zi altul. Restul preparatelor se fac pe loc. Ingredientele sunt ales selectionate in cea mai mare parte de la producatori locali.
Strada Ștefan cel Mare, Roman, România
Kapri Restaurant offers Romanian authentic dishes, and international dishes, which can be enjoyed in a pleasant ambience.
Restaurantul Kapri va ofera preparate autentic romanesti de calitate, dar si bucate din bucataria internationala, acestea putand fi savurate intr-o atmosfera ambientala placuta
Pietonal Ștefan cel Mare, Roman, Neamț, România
Coffee-Time ,este locul unde iti poti petrece timpul pentru a te relaxa ,este locul ideal pentru o discuție de afaceri sau pur si simplu locul in care sa te simți ca acasa . La noi vei fi întâmpinat de un personal drăguț si cu zâmbetul pe buze care cu siguranta iti va schimba ziua .
Strada Gheorghe Caranfil 4, Neamț, Săvinești, România
SPA