Sibiu

1 - 15 din 15
1 - 15 of 15
Bistroteca Baum Games, Strada Tudor Vladimirescu 49, Dumbrăveni, Județul Sibiu 555500, România
With great pleasure and passion we put on the table selected dishes from Romanian and international cuisine.
Cu deosebită plăcere și pasiune vă punem pe masă preparate alese din bucătăria românească și internațională. Noi ne propunem să excelăm de fiecare data când ne vizitați, indiferent dacă doriți să savurați o cină ireproșabil de bună, să vă destindeți și să vă binedispuneți alături de partener la o cina romantică, sau să petreceți alături de prieteni și colegi la evenimente memorabile și concerte live.
Șoseaua Sibiului, Copșa Mică, Sibiu, România
Va invităm la super MITITEI si multe alte preparate la grătar precum si alte diverse preparate culinare
Strada Telefoanelor 5, Sibiu 557260, România
Because we want for youto eat the healthiest super sandwiches! Bread - we do it daily, from kneading dough to baking in the oven, right in front of the customer. We do not add any kind of improvement. Meat, sausages and vegetables - we only use quality products from certified manufacturers, mostly local, to be sure of the freshness of food. Sauces - we prepare them daily from fresh yogurt, to which we add carefully selected seasonings.
Pentru ca vrem sa mananci cel mai sanatos super sandwichuri ! Painea - o facem noi zilnic, de la framantarea aluatului la coptul in cuptor, chiar in fata clientului. Nu adaugam ameliatori de nici un fel. Carnea, mezelurile si legumele - folosim doar produse de calitate achizitionate de la producatori certificati, in cea mai mare parte de pe plan local, pentru a fi siguri de prospetimea alimentelor. Sosurile - le preparam noi zilnic din iaurt proaspat, la care adaugam diferite condiment atent selectinate.
Strada Petőfi Sándor 2, Mediaș, Sibiu, România
Hello. If you visit Mediaș and you are looking for good coffee, we are waiting for you. The Bean Specialty Coffee
Salutare. Dacă vizitezi Mediasul si esti in căutare de cafea buna,te așteptăm la The Bean Specialty Coffee.
Strada Sibiului 5, Șelimbăr, Sibiu, România
Intrarea Auchan, Cabana din lemn...
Strada Greweln 1, Mediaș, Sibiu, România
Restaurantul Casa Ardeleana este situat in orasul Medias, in centrul Transilvaniei, in zona rezidentiala Greweln. Este pozitionat intr-un decor natural deosebit, iar aerul curat si ciripitul pasarelelor intregesc atmosfera relaxanta a locului. Capacitatea restaurantului este de 80 de locuri in interior, 100 de locuri pe terasa si 50 de locuri in foisor. Meniu autentic ardenelesc Bucatarul-sef a pregatit un meniu bogat, pentru toate gusturile! Daca vrei sa savurezi cu adevarat gastronomia Transilvaniei, ti-am pregatit multe specialitati. Vino si convinge-te! Locul ideal pentru evenimente festiva Pentru o masa copioasa in familie sau o intalnire de afaceri, te asteptam in restaurant, pe terasa sau in foisor! Casa Ardeleana este locul ideal pentru mese festive.
Strada Mihai Eminescu 16, Dumbrăveni, Sibiu, România
Zona de agrement ReFresh Dumbraveni !
Piața Unirii 4, Sibiu 557260, România
Cel mai bun cazinou din oras. Situat la 2 minute de centrul orasului.
Strada Anghel Dimitrie 10, Sibiu 557260, România
Restaurant cu specific romanesc
Strada Târgul Vinului 6, Sibiu 550191, România
Restaurantul Turist se afla in zona centrala a Sibiului, mai exact in orașul de jos. Va așteptam cu un meniu tradițional romanesc si nu numai, la preturi accesibile oricui!
Bulevardul Victoriei 40, Sibiu, România
Cea mai noua sala de gaming din Sibiu va asteapta pe Bulevardul Victoriei nr.40, vis-a-vis de caminele studentesti. Playstation 4 Pro, televizoare 4k, Ochelari Playstation VR,jocuri 2017, la cele mai bune preturi. Organizam petreceri private la preturi incepand de la 350 lei. Rezervari la telefon 0775102033.
Strada General Magheru 1-3, Sibiu 550185, România
Cauti un loc unde sa te relaxezi si sa te simti bine? Te asteptam alaturi de noi...cu super petreceri,karaoke si multe oferte pentru toata lumea!
Strada Moș Ion Roată 6, Sibiu 557260, România
Restaurantul italian Vino&Gazzosa are la baza pausiunea celor doi bucatari italieni pentru complexa bucatarie mediteraneana Specificam ca, restaurantul nostru mic si rezervat ,se axeaza pe preparate facute in resturant ,incepand de la aperitive , paste,pana la preparatele din peste si fructe de mare Totul de provenienta Italiana. Pastele pregatite in restaurant ,modelate de mana bucatarului,sosurile pregatite zilnic, este esenta restaurantului nostru ,care a ales sa practice o bucatarie rustica,unde clientul intra direct in contact cu adevaratele origini ale bucatariei italiene. Bucataria nostra este deschisa tuturor celor care iubesc mancarea,tuturor celor care doresc sa se simta rasfatati intr-un cadru intim. Totodata experienta nostra in domeniu ,ne permite sa explicam tuturor clientilor nostri intregul proces gastronomic,provenienta si istoria retetei . Amabile viitor client,daca ai parcurs prezentarea noastra,speram ca ti-am starnit curiozitatea si te indemnam sa faci urmatorul pas.....comanda mancarea dorita......si Pofta Buna!
Strada Someșului, Sibiu, România
Restaurantului Center vã așteptã în locația noastrã cu o gamã variatã de preparate cu specific românesc si nu numai. Pentru orice informație vã rugãm se ne contactați la numãrul de telefon afișat pe pagina sau prin mesaj privat
Piața Mică 4, Sibiu 557260, România
Cafeaua de origine și cocktail-urile concept se vor descoperite de voi, la NOD PUB.