Suceava

1 - 10 din 10
1 - 10 of 10
Strada Mihai Viteazul 16, Rădăuți, Suceava, România
Restaurant Doi Voievozi este un loc intim pentru persoane care doresc relaxare si mancare buna.
Strada Liceului 1, Câmpulung Moldovenesc, Suceava, România
Oldies Cafe is a special place where you can meet with your loved ones to enjoy a great coffee, tea, hot chocolate or cocktail in a relaxing atmosphere created by the hits of the 60's, 70's & 80's.
Oldies Cafe este un loc special unde va puteti intalni cu persoanele dragi pentru a va bucura de o cafea deosebita, un ceai, o ciocolata calda sau un cocktail intr-o atmosfera relaxanta creata de hiturile anilor `60, `70 & `80
Aleea Piatra Pinului, Gura Humorului, Suceava, România
Restaurant Bucovinean is the perfect place for holding an exit with friends or family, where you can enjoy delicious meals and relax in privacy.
Restaurantul Bucovinean este localul perfect pentru o iesire cu prietenii sau familia, unde poti savura mancaruri delicioase si sa te relaxezi in tihna.
Strada Ștefan cel Mare 37, Bivolăria, Suceava, România
Aici gasiti o Oaza de relaxare si cea mai buna cafea.
Strada Dimitrie Onciul 2, Rădăuți, Suceava, România
A tea house with good taste, special coffee, many books , and an ambient sustained, by afro, swing, funk and jazz rhythms.
O ceainarie, de bun simt, cu o cafea deosebita, carti la discretie, si un ambient sustinut de ritmuri afro, swing, funk si jazz.
Calea Unirii 22, Suceava, România
Ne gasiti in Iulius Mall Suceava, la etaj, in zona Cinema City.
Calea Bucovinei 38, Câmpulung Moldovenesc, Suceava, România
Este situata vis-a-vis de Peny market,parcari atat la Peny dar si la o distanta de 50 metri parcare locala fara plata. Avem o gastronomie diversificata atat traditionala specific locatiei din Bucovina,internationala. Noi ne respectam cu produse proaspete cu un plus de aranjament sofisticat placut gurmandului,si un bucatar scolit in strainatate cat si in Bucovina,avem preturi acceptabile pentru orice turist care ne calca pragul fiind in trecere sau in concediu Suntem situati aproape de trasee turistice montane,muntii Giumalau,Rarau unde este si partea de ski atractie fiind atat iarna cat si vara,alte obiective turistice fiind muzeul lemnului,muzeul etnografic,pescuit,cheile Moara Dracului,Piatra Buhei,Piatra Doamnei numele dat dupa o legenda,cat si alte atractii sportive.etc. VA ASTEPTAM PE LA NOI SA INCERCATI PRODUSELE NOASTRE!!
Strada Tipografiei 4, Suceava, România
locul in care vei gasi o mică parte a #BucovineiAutentice.
Strada Manastirii 513A, Putna, Suceava, România
Restaurant de trei stele cu mancare sanatoasa,traditionala si nu numai,unde puteti sa va delectati cu retetele noastre din Bucovina.
Strada Pârâul Repede 2, Gura Humorului, Suceava, România
Fie ca vrei sa petreci o dimineață alături de un espresso Pellini Top ce îți dă pofta de viață, o seara minunata alături de un pahar de vin gustos sau o noapte nebuna plina de shot-uri amețitoare și bere răcoritoare, mereu atmosfera e pe măsura așteptărilor într-un cadru minunat, atât în interior, cât și pe terasă. Vă asteptăm cu drag. ~echipa Fancy Lounge Café~