Tulcea

1 - 5 din 5
1 - 5 of 5
Sulina, Tulcea, România
We aren't looking for customers to sell tours to. We don't rent pieces of plastic or metal. NO! We are looking for people who share the same passion, to discover in slowmotion a place where the time drops differently, studded with stuff like this: lonely paths, wild beaches and wild birds, untold stories. And we call them friends! More details on site. Ask for an offer.
Excursiile mele se adreseaza persoanelor active ce doresc sa descopere Delta intr-un alt mod si intr-un alt ritm. Pe site vedeti mai detaliat activitatile disponibile. Pot fi excursii de o zi sau pachete de mai multe zile. Pentru cei ce doresc program de mai multe activitati in mai multe zile, in anumite situatii se ofera si campare. D-voastra imi trimiteti pe mail nr. de persoane din grup, perioada si cam ce anume doriti, iar eu va fac o oferta tehnica si una financiara.
Strada Cormoranului, Nr 3B, Tulcea, România
Restaurantul – pizzerie Venezia, deschis in anul 2009 si aflat pe strada Cormoranului la numarul 3B din orasul Tulcea, este un restaurant putin mai deosebit. Mai degraba un restaurant mic, cu 90 de locuri, este asezat pe o strada destul de putin circulata, la parterul unei case mari. Pentru ca nu e un loc care sa-ti atraga atentia prin galagie si pentru ca poti sa-ti parchezi masina in curtea restaurantului, e foarte usor sa treci pe langa el fara sa-l observi, mai ales in perioada mai friguroasa, cand terasa nu este deschisa. Nici in perioada mai calda, cand la cele cateva mese umbrite, asezate in curte, poti sa zaresti cativa clienti luand masa sau savurand un pahar de bautura, nu e obligatoriu sa-ti sara in ochi. Daca insa il observi si, mai ales, daca te decizi sa-i treci pragul, sunt sanse mari sa si revii. Dupa cum sunt sanse mari sa intri pentru pizza si sa ramai pentru deserturi. Asta pentru ca, pe langa o pizza pe vatra, in cuptor de lemne, la restaurantul Venezia poti sa servesti si niste delicioase bruschete, o salata de creveti, un muschi de vita cu sos de piper verde sau un tiramisu, toate acompaniate de vinuri, bere sau bauturi racoritoare. Bineinteles ca nu lipseste nici un espresso italian, pentru cei care odata ce s-au desfatat cu preparatele noastre doresc sa se intoarca la munca. Meniul restaurantului Venezia este axat pe bucataria italiana, ca in orice restaurant cu specific italian si este pregatit de catre un bucatar cu o vasta pregatire in italia. Plata se poate face, desigur si cu card bancar. Va asteptam sa ne treceti pragul, de luni pana duminica, incepand cu orele 11:00 si pana la ora 23
Strada Babadag 15, Tulcea, România
A magical place where you can serve a good coffe and french delicatesses. The interior design projects you two centuries ago in the fascinating world of Jules Verne. Mechanical gadgets on the walls, steampunk style, a real time machine
Un tărâm magic unde poți savura o cafea bună şi prăjituri din cofetăria franceză. Decorul te proiectează cu două secole în urmă în lumea fascinantă a lui Jules Verne. Inginerii pe pereți, steampunk style,o maşină a timpului autentică.
Strada Babadag 121, Tulcea, România
Te aşteptăm să incerci produse proaspete de patiserie, cafea proaspăt măcinată şi un meniu divers de produse la grill
Comuna Jurilovca, Tulcea, România
Amenajarea de crap si caras! Unii zic că preferă pescuitul în incintă că au siguranţa capturii, alţii zic că pescuitul în sălbăticie e cel mai tare, că acolo s-ar vedea cine e maestru cu adevărat. La Sageata Apei le aveti pe ambele! Puteti pescui atat in amenajarea piscicola, cat si de pe malul celalalt in canalele de legatura cu lacul Razim.