București

1 - 15 din 15
1 - 15 of 15
Bloc 5A, Bulevardul Unirii 16, București 040106, România
Highly enthusiastic about our mission, we provide our services on a round o’clock basis, 7 days per week, both at our saloon, and in the hotel room or at your residence. Just a call and 30 minutes are more than sufficient to enjoy the attendance of our sensual models wherever you are – in Bucharest or in the metropolitan area!
Deosebit de entuziaşti în misiunea noastră vă oferim serviciile noastre 24 de ore, 7 zile pe săptămână, atât în incinta salonului cât şi în camera de hotel sau la domiciliul dumneavoastră. Un apel telefonic şi 30 de minute sunt mai mult decât suficiente pentru a vă bucura de prezenţa senzualelor noastre modele, oriunde v-aţi afla în Bucureşti sau în zona metropolitană!
Strada Soarelui 5, București 030167, România
Rock club
Rock club
Șoseaua Pavel Dimitrievici Kiseleff 32, București, România
BOA is one of the best clubs in Bucharest. Even if it is built in a former warehouse club enjoys a staff that fails to provide to clubbing amateurs weekend by weekend one of the best experience. Here you can have fun with friends at a table that you booked it in advance or at the bar or simply dancing on the ring. DJs residents will always know how to make things work and what is most beautiful is that girls in Bucharest best know how to have fun.
BOA este unul dintre cele mai bune cluburi din Bucuresti. Chiar daca se afla construit in locul unui fost depozit, clubul se bucura de un staff care reuseste sa ofere weekend de weekend amatorilor de clubbing una dintre cele mai bune experiente. Aici va puteti distra cu prietenii la o masa pe care ati rezervat-o in prealabil sau la bar, sau pur si simplu dansand pe ring. DJ-ii rezidenti vor stii sa faca intotdeauna lucrurile sa mearga iar ceea ce este cel mai frumos este faptul ca fetele din Bucuresti cel mai bine stiu sa se distreze.
Strada Glodeni 1-3, București, România
This place was reborn from his ashes and now is the best concert venue, where live music feels at home. It’s also great for corporate events because we can create any setup in a large open space.
Un loc care a fost renăscut din cenușa iar acum este cea mai buna sala de concerte. Muzica live se simte la ea acasă. Este de asemenea perfect pentru evenimente de tip corporate, deoarece putem crea orice configurtie într-un spațiu mare si deschis.
Strada Grigore Alexandrescu 89-97, București, România
All four elements were happening in equal measure - the cuisine, the wine, the service, and the overall ambience. It taught me that dining could happen at a spiritual level.
Conceptul fusion capătă in acest loc nuanțe din cele mai surprinzătoare și se regăsește in aproape toate aspectele: bucătărie, arhitectură, bar, muzică, evenimente și petreceri. Toate sunt coerente cu un concept original care generează o energie cu totul specială. Trebuie să fi fost măcar o dată la LOFT pentru a ințelege pe de-a-ntregul despre ce e vorba.
Strada Dristorului 121, București, România
La Diamond`S abordam in mod diferit distractia, combinam stiluri si inovam in permanenta pentru a crea mediul ideal in care tu si prietenii tai va puteti construi amintiri de neuitat. Diamond`S are o capacitate de 200 de petrecareti. Atmosfera misterioasa si calda totodata, specifica barurilor de profil se regaseste din plin. Diamond`S este locul in care inhibitiile si constrangerile dispar pentru a face loc distractiei. Traieste povesti unice si clipe speciale cu toti prietenii si colegii tai. Organizam toate genurile de petreceri private (petreceri corporate, petreceri majorat, petreceri private si petreceri tematice). Barul perfect pentru a-ti condimenta seara dupa o zi lunga de munca, sa petreci cu prietenii tai sau pentru serile spontane in care sa evadezi din cotidianul zilelor anoste. Rezerva petrecerea ta privata acum si testeaza-ti limitele alaturi de prieteni ! Grabeste-te sa rezervi o masa !
Strada Paleologu 26, București, România
Publishing house, bookstore, bar and cultural and social space. :)
Editura, librarie, bar si spatiu social si cultural. :)
Strada Sergent Constantin Ghercu 16, București, România
With a history of 10 years, Princess Club Bucharest is open from thursday to saturday. The best partyes, only in Princess Club.
Princess Club, de 10 ani locatia cu distractia din Bucuresti! In fiecare saptamana, de joi pana sambata, cele mai tari peteceri doar la Princess Club!
Strada Lipscani 30-34, București 030036, România
#BelugaMC created a new definition of night clubbing, we call it the destination of an unforgettable night full of DRINKS, DANCING and FEELING at high speed. With a big number of varieties in concerts, DJ-ing and bartending we assure you a complete experience in having a ton of FUN! Every FRIDAY and SATURDAY #weDIVE on our submarine, the place to be! Book you table: 0752 52 53 53
Beluga Music & Cocktails a creat o noua definitie a vietii de noapte din centrul capitalei. Design-ul unic al locatiei completat cu artisti de renume, pozitioneaza BelugaMC ca una din cele mai bune destinatii ale orasului ce prinde viata o data cu venirea weekend-ului. De la deschidere pana in prezent, numerosi artisti, DJs si trupe de cover, au colorat noptile tinerilor prin concerte live de exceptie. Cei care iubesc viata de noapte, deja stiu ce se gaseste pe Lipscani 30-34. Beluga MC este un club de noapte, bar, sala de concerte sau locul unde au loc cele mai tari petreceri! Cu o suprafata de 425 m2, am amenajat 4 zone VIP, 2 zone standard si 2 baruri. Aranjarea celor 20 de mese pozitionate langa scena poate fi modificata in functie de cerinte sau de evenimente. Beluga MC poate gazdui petreceri cu o capacitate de 600 persoane / dintre care 300 persoane pot sa rezerve loc la mese/canapele/bar. Promitem destinatii spectaculoase si experiente memorabile. Submarinul nostru are o singura misiune – mii de kilometri de distractie chiar in inima Bucurestiului. Weekend inseamna Beluga Music & Cocktails.
Strada Covaci 7, București, România
An institution of culture, booze & entertainment in the historical center of Bucharest-> & really by now one of the few alternative places remaining in this area; punkrock, motorbike vibes; interesting selection of cheap & strong drinks; Terrace where you can watch the fire shows opposite every weekend nights. If you are 'bad to the bone' then you gonna' fit right in.
Cea mai buna instituție de cultură, sprit și de divertisment din centrul istoric al Bucurestiului.
Bulevardul Carol I 61, București 030167, România
Queens Club Bucharest este primul club LGBT din Bucureşti şi este un simbol al petrecerilor fara limite.
Splaiul Independenței 290, București, România
De 5 ani Arena Pub este cel mai mediatizat pub din Regie... si nu numai!!!Te asteptam sa petreci alaturi de noi momente frumoase din viata ta si cu siguranta o sa revii!!!!! In fiecare Vineri , Sambata si Duminica ne distram de seara pana dimineata! Marti - cantam la karaoke , si sa nu uitam de show-urile de stand-up organizate in locatia noastra! Pentru a vedea toate evenimente ne gasiti si pe Facebook - ArenA Pub , like la pagina si veti gasiti acolo oferte , evenimente , poze etc. Va asteptam cu drag! RSVP : 0760588066 / 0720022179
Intrarea Nicolae Șelari 1, București 030167, România
Trendy new location in the Old City of Bucharest, industrial design, brings forward the concept of "Cocktail Bar", properly speaking. A place where good music combines with fantastic cocktails and awesome bartender shows, to create an extraordinary party mood. Live music and resident DJ. Capacity: 90 people. Ideal for birthdays, anniversaries and private/corporate parties
Locatie noua in Centrul Vechi al Bucurestiului, design industrial, aduce in prim plan conceptul de Cocktail Bar in adevaratul sens al cuvantului. Un loc unde muzica buna se imbina cu cocktailuri si shoturi extraordinare, cu spectacole de exceptie pe bar, pentru a crea o atmosfera deosebita de party. Muzica live si DJ rezident. Capacitate maxima: 90 persoane. Locatie ideala pentru organizarea de zile de nastere, petreceri private sau corporate.
Strada D. I. Mendeleev 4, București 030167, România
Jazz and Blues, a good wine, a cocktail or a cold beer in a cozy atmosphere like no other you can find! Live Concerts, screenings, parties, exhibitions, boardgames or private events of any kind. In summary this is happening at us. We have also terrace and free WiFi.We are friendly towards bicyclists and pets.
Un Jazz,un Blues,un vin bun,un Cocktail sau o bere rece intr-o atmosfera cum alta nu gasesti!Concerte live,proiectii,party-uri,expozitii,boardgames sau evenimente private de orice fel.Pe scurt asta se intampla la noi.Avem terasa si WiFi deasemenea.Puteti veni cu bicicleta sau cu animale de companie.
Strada Smârdan 21, București 030167, România
Club Whispers,o locatie unde distractia si viata de noapte a centrului vechi este dusa la cote maxime