Prahova

1 - 20 din 21
1 - 20 of 21
Bulevardul București 28, Ploiești, România
Da'Mask is one of the most wanted clubs in Prahova county. Every weekend we organise memorable parties! Get more info about future events and prices: http://damaskclub.cf sau +40 721 993 808
Da'Mask este unul din cele mai cautate cluburi din judetul Prahova. Weekend de weekend strigam adunarea la party-uri de neuitat. Informatii despre evenimente viitoare si preturi: http://damaskclub.cf sau 0721 993 808
Strada Paltinului 3, Bușteni 105500, Prahova, România
Club Tabu is the newest club in Busteni where you can have a great time with the most sexy girls and the best hookah in town
Club Tabu este cel mai nou club cu specific oriental deschis in Busteni unde va puteti distra alaturi de cele mai sexy cadane si cea mai buna narghilea
Strada Theodor Aman 16, Sinaia, Prahova 106100, România
Cu un design unic şi primitor, La Cascade e locul perfect de evadare într-o oază de linişte şi relaxare. Restaurantul, cu o capacitate de 100-120 locuri, găzduieşte o colecţiei impresionantă de obiecte vechi şi foarte rare, impecabil evidenţiate de o lumină ce conferă încăperii o intimidate proprie. Pe unul din pereţi, descoperim o uriaşă piatră din Madagascar, fragment geologic ce aduce în plină lumină în prezentul mileniului 3, relicve fosilizate ale unei Terre de acum 160 de milioane de ani. O terasă generoasă cu barbeque şi mese din lemn masiv conduc către un colţ de rai: o grădină plină de plante şi poteci pietruite, cu foişoare şi un rău amenajat în cascade cu păstrăvi. La Cascade e mai mult decât o simplă destinaţie. E o călătorie prin senzaţii surprinzătoare şi plăceri fine ale vieţii, create special pentru cei care ştiu să le guste.
Sala Sporturilor Olimpia, Ploiești, Prahova, România
Tennis Club Double Award of the Romanian Tennis Federation for his contribution to the development of tennis in Romania with an exceptional technical team with national and international performance is waiting to discover the secrets of the most beautiful sport tennis. Located in the downtown area in the park Olimpia Sports Hall Ploiesti Tennis Club Double A was founded in 2004 by a group of enthusiastic people, in order to offer lovers of the white sport, amateur or professional, the opportunity to practice this sport in a friendly and relaxing atmosphere, offering the best conditions and fa
Tenis Club Double A premiat de Federatia Romana de Tenis pentru contributia adusa la dezvoltarea tenisului in Romania avand un colectiv tehnic de exceptie cu performante de nivel national si international va asteapta sa descoperiti tainele celui mai frumos sport-Tenisul. Situat in zona centrala a orasului in incinta Parcului Sala Sporturilor Olimpia Ploiesti Clubul de Tenis Double A a fost infiintat in anul 2004 de un grup de oameni entuziasti, din dorinta de a oferi iubitorilor sportului alb, amatori sau profesionisti, posibilitatea de a practica acest sport intr-o atmosfera relaxanta si prietenoasa, oferind cele mai bune conditii si dotari.
Calea Prahovei 17, Sinaia, Prahova, România
Restaurantul noastru are o capacitate de 60 locuri. Mancarea este traditional romaneasca dar si internationala Oferim clientilor nostri servicii de calitate.
Bulevardul Carol I 32, Sinaia, Prahova, România
LICORNA WINEHOUSE is the concept by which we manifest our appreciation to wine lovers. Elegance, style, sophistication, privacy, delight... are the attributes that best describe our restaurant.
CASA DE VINURI LICORNA este conceptul prin care ne manifestăm dragostea curtenitoare față de iubitorii de vin. Eleganță, stil, rafinament, intimitate, răsfăț...sunt atribute care descriu cel mai bine ambientul restaurantului nostru.
Cocorăștii Colț, Prahova, România
https://www.facebook.com/wofscoffe/
O locatie la distanta potrivita fata de oras, unde placutul se imbina cu natura, unde cele mai rafinate gusturi gastronomice sunt satisfacute Tot ce iti poti dori se poate inampla la Wof's - Cocorastii Colt Prahova Romania la doar 15 kilometri de Ploiesti
Aleea Peleșului 2, Sinaia, Prahova, România
In iarna anului 2015, printre cararile pline de poveste de pe Domeniul Regal Peles, lua viata restaurantul Carol Gastro Bierhaus. Situat la doar 10 minute de plimbare lejera fata de Muzeul National Peles si la 5 minute de Castelul Pelisor, in incinta fostului Hotel Economat, restaurantul nostru isi intampina oaspetii cu bucate gustoase, pregatite din cele mai proaspete ingrediente, cu multa caldura si zambete. De-a lungul timpului, am devenit unul dintre locurile preferate atat ale turistilor romani cat si ale strainilor care viziteaza Domeniul Regal, dar si ale agentiilor de turism internationale. Ne recomanda bucataria desavarsita, profesionalismul personalului de servire, buna dispozitie permanenta, promptitudinea, viteza de reactie in a satisface nevoile oaspetilor nostri si nu in ultimul rand, pasiunea cu care spunem in fiecare zi "Bine ati venit!". Carol Gastro Bierhaus este locul potrivit atat pentru grupuri, familii cu copii, evenimente private, corporate, aniversari sau pentru sarbatorirea oricarui moment important din viata.
Bulevardul Eroilor, Cornu de Jos, Prahova, România
LaLavanda is the most chic place on Prahove Valley...
LaLavanda e cel mai chic restaurant de pe Valea Prahovei... Pe bune. Are eleganta, atmosfera calda si primitoare, rafinament si gusturi bune la mancare si la muzica. Il gasiti in Cornu, langa Campina, in centrul comunei. Sunati'ne la 0737261402 sa'ti rezervi masa si sa primesti "share location" ca sa ne gasiti mai usor. E popasul perfect pentru cei care se duc sau vin de la munte, fie cu treburi, fie la ski, la distractie, de dragul drumului, sau pur si simplu pentru ca asa vor ei. Deschis din miaza-zi'n miaza-noapte, de marti pana duminica. Ne gasiti si pe facebook @restaurantlavandacornu Ne vedem LaLavanda!
Brebu, Prahova, România
Restaurantul este situat in Loc: Brebu ,Judet : Prahova restaurantul ofera o mare varietate de preparate culinare gata sa satisfaca toate gusturile la preturi accesibile tuturor buzunarelor. Preparatele irezistibile, serviciile de calitate, terasa incantatoare, muzica de calitate - sunt doar cateva din motivele pentru care ati alege sa va petreceti aici orice eveniment special din viata dumneavoastra..
Castelul Cantacuzino, Strada Zamorei 1, Bușteni, Prahova, Romania
The neoromanian style of the castle is probably the largest heritage given by Romania to the world culture. The whole domain includes also 970 hectares of forest.
Arhitectura în stil neoromanesc este probabil cel mai amplu patrimoniu dat de România culturii mondiale. Castelul Cantacuzino, amplasat pe locul unei vechi case de vânătoare, ce dăinuia încă din sec. XVIII, servea ca popas familiei Cantacuzino în drumul sau spre Brașov. Castelul Cantacuzino este construit în stil neoromanesc, singurul stil din istoria arhitecturii românești care a reînviat tradiția, a întărit originile și le-a conectat la prezent. Castelul Cantacuzino din Bușteni, de o mare valoare arhitectonică, istorică, documentară și artistică, a fost construit în 1911 la cererea prințului Gheorghe Grigore Cantacuzino (Nababul), fost ministru al României între 1899-1900,1904-1907. Castelul, construit în stil neoromânesc , este înconjurat de un parc ale cărui alei te poartă spre grotă, cascade și fântâni arteziene. Sala de primire adăpostește o colecție de heraldică unică în România. Edificiul realizat în piatră și cărămidă după planurile arhitectului Grigore Cerchez, se întinde pe o suprafață de 3148 mp. Repertoriul decorativ conferă ambianței interioare un pronunțat caracter romantic. Vitraliile, stucomarmura, consolele, plafoanele cu grinzi aparente și pictate, balustradele din lemn, piatră sau fier forjat, feroneria turnată în bronz și bogat ornamentată reprezintă o măiestrie a meșteșugului artistic. Șemineele realizate din piatră albă, ornamentate cu mozaicuri policrome, împlinesc atmosfera de reședință boierească, sporind valoarea edificiului. Castelul posedă o colecție de heraldică reprezentând blazoanele familiilor de boieri încuscriți cu cantacuzinii și o friză de picturi votive cu iluștrii membri ai familiei Cantacuzino din ramura munteană. Castelul Cantacuzino este deschis publicului începând din anul 2010 și poate fi vizitat în fiecare zi, de luni până duminică, de la 10.15 până la 18.15. Tururile încep din oră în oră și sunt introduși în povestea familiei Cantacuzino de ghizii Castelului. De asemenea, Castelul a găzduite unele dintre cele mai interesante și apreciate expoziții din România, printer care Salvador Dali și Pablo Picasso. În decembrie 2012 a fost deschis restaurantul Canta Cuisine în vechiile crame ale Castelului și a devenit un o referință gastronomică pe Valea Prahovei. Totodată, pe domeniul Castelului Cantacuzino, turiștii se pot bucura de parcul de aventură Adventure@theCastle.
Castelul Cantacuzino, Strada Zamorei 1, Bușteni, Prahova, Romania
If you’re looking for the perfect venue, exquisite and breathtaking at the same time, then you have come to the right place. Canta Cuisine Restaurant is available for corporate events, private parties, conferences, luncheons, weddings, receptions and any other type of event that requires special arrangements. Even though each and every kind of event is different, our mission is to deliver an astounding and visceral outcome when it comes to organizing your event.
Dacă sunteți în căutarea locului perfect, rafinat și care îți taie răsuflarea, în același timp, atunci ai ajuns în locul potrivit. Restaurantul Canta Cuisine este disponibil pentru evenimente corporate, petreceri private, conferințe, dejunuri, nunți, recepții și orice alt tip de eveniment care necesită aranjamente speciale. Chiar dacă fiecare eveniment este diferit, misiunea noastră este de a oferi un rezultat uimitor și atunci când vine vorba de organizarea evenimentului tau. Vă propunem o călătorie culinară atrăgătoare prin Franța.
Galeriile Comerciale Winmarkt, Ploiești, Prahova, România
3D cinema,room 90 seats,  with the latest equipment Organizer of parties for children, games and simulators cafe, pimpong Latest movies, , The lowest prices !!
Cinematograf 3D, sala 90 locuri cu aparatura ultima generatie, organizator de petreceri pentru copii, jocuri si simulatoare cafenea, pimpong Cele mai noi filme, cele mai mici preturi!!
Strada Theodor Aman 9, Sinaia, Prahova, România
Restaurant cu specific unguresc, cu capacitate de 200 de locuri, amenajat in stil rustic.
Strada Rudului 16, Ploiești, Prahova, România
Românașu' va asteapta zi de zi cu meniu specific românesc si un ambient placut.In fiecare zi,formatie live!!
Bulevardul Independenței 23, Ploiești, Prahova, România
Angels Night Club vă așteaptă cu cele mai frumoase fete și petreceri de neuitat ! Cuvintele sunt inutile ,vă așteptăm să vă convingeți !
Strada Văleni 16, Ploiești, Prahova, România
We wait for you everyday from 9pm till 5am! More than 10 dancers will offer you unforgetable moments every night!
Va asteptam zilnic de la ora 21.00 pana la ora 05.00 dimineata! Peste 10 animatoare va ofera clipe de neuitat in fiecare seara!
Strada Lalelelor, Brazii de Sus, Brazi, Prahova, România
Plecati in concediu si nu aveti cu cine lasa animalutul dvs? Noi va oferim conditii excelente,iar animalutul dvs va beneficia de multa dragoste
Strada Golesti 27, Ploieşti, Prahova 100032, România
KS Pub is the oldest authentic PUB in Ploiesti. This is a great place to have a coffee , read the newspapers, check your emails or just to share good food and beer with friends.
KS Pub , sau fostul Rothamns , cel mai vechi PUB autentic din Ploiesti va asteapta cu tot ce este mai bun !
Strada Kogalniceanu 52, Ploieşti, Prahova 100042, România
Perfect place to have good time with mates! Here you will find cold beer, austrian and romanian food and great music!
"Curtea Berarilor Timisoreana Ploiesti" va asteapta cu preparate culinare cu specific austriac si romanesc, si bineinteles, cu bere rece si spumoasa!

Pages