Website Tonight

Ce este WebsiteTONIGHT?

Impulsionaţi de nevoia partenerilor de a-şi alinia imaginea din mediul virtual la cele mai înalte standarde, atât grafic cât şi tehnologic, am dezvoltat pentru dumneavoastră o platformă bazată pe cea mai nouă tehnologie adaptivă orientată către toate tipurile de device-uri inteligente pe care le folosim. În câteva cuvinte, WebsiteTONIGHT este un produs flexibil care nu necesită cunoştinţe de programare, simplifică modificarea şi gestionarea informaţiilor în timp real fără a mai apela la un specialist, nu necesită un buget greu de susţinut şi, nu în ultimul rând, poate fi on-line în 24 de ore.

Design simplu, intuitiv si creativ

Câteva avantaje!

Cu serviciul WebsiteTONIGHT dezvoltat special de către echipa IT a RomaniaTonight.ro, site-ul proprietăţii dumneavoastră poate fi gata în mai puţin de 24 de ore. Suntem conştienţi de importanţa factorului timp în afaceri, iar prezenţa în mediul online a devenit o componentă indispensabilă a procesului de dezvoltare a acesteia. Cu WebsiteTONIGHT vă puteţi întâmpina clienţii din mediul virtual chiar de a doua zi!

  • Website Responsive. Site-ul foloseşte o tehnologie care să îi permită să se adapteze special pentru PC, laptop, tabletă sau smartphone în funcţie de dimensiunea ecranului de pe care este vizualizat.

  • Posibilitate de Autoadministrare. Site-ul va avea un panou de administrare simplu şi prietenos pe care îl veţi putea accesa oricând şi din care veţi putea modifica sau adăuga texte, oferte, imagini etc.

  • Stabilitate şi Securitate. Site-ul dumneavoastră foloseşte un sistem se protecţie a datelor de ultimă generaţie şi va fi monitorizat continuu de specialişti pregătiţi în administrarea serverelor de date.

  • Formular de Rezervări Online. Site-ul foloseşte baza de date disponibilă pe RomaniaTonight.ro. Se pot face un număr nelimitat de căutări şi, cel mai important, spre deosebire de alte servicii care taxează cu 10-20% din costul total al rezervării, folosirea sistemului de rezervări online de pe RomaniaTonight.ro este GRATUITĂ.

  • Suport Multilingvistic (Romană şi Engleză). Întrucât produsele turistice nu cunosc graniţe este esenţial să puteţi transmite mesajul unui număr cât mai mare de potenţiali oaspeţi.

  • Integrare Social Media (Facebook). Astăzi reţelele sociale au un număr imens de utilizatori. Încurajăm prezenţa business-urilor pe cât mai multe reţele sociale şi integrarea cu site-ul reţelelor sociale importante.

  • SEO on Page. Optimizare pentru Motoarele de Căutare este un proces de structurare a conţinutului şi informaţiilor de pe site în aşa fel încât acestea să ajute site-ul să fie mult mai vizibil pe principalele motoare de căutare Google, Yahoo, Bing, Search etc.

Key Insights

Funcţionalitatea, design-ul adaptiv, arhitectura intuitivă, dar şi atenţia către navigabilitatea (UX) unei platforme aduce beneficii pe termen mediu-lung beneficiarilor acesteia. Mediul online este în continuă dezvoltare iar succesul unei organizaţii depinde din ce în ce mai mult de acesta.

Content Strategy

Design simplu, intuitiv si creativ

Obiectivul principal a fost să realizăm
o platformă capabilă să gestioneze un număr variat de tipuri de conţinut, dar şi facilitarea accesului utilizatorilor în toate secţiunile.

Design

Web Design full responsive

Mai mult de 50% din totalul
vânzărilor online sunt făcute de pe smartphone sau tabletă de aceea am propus
un design full responsive.

integration

Optimizarea resurselor necesare

Un alt obiectiv a fost integrarea
cu un sistem robust de rezervări. Căutările oaspeţilor şi rezervările online alea acestora sunt gratuite pe RomaniaTonight.ro.

Şi Totuşi!

Nu trebuie să ne credeţi pe cuvânt! Aveţi posibilitatea să-l testaţi chiar acum şi să vă convingeţi. Nu ezitaţi să-l încercaţi atât de pe calculator, laptop cât şi de pe tabletă sau telefon mobil.